Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Δεν στέκονται οι κατηγορίες που βαραίνουν τους δώδεκα που παραπέμπονται σήμερα!





Αριστερά Κ. Κυριακόπουλος.
Δεξιά Θαν. Νταβλούρος.


Εμπλοκή μεταξύ πρώην και νυν αξιωματικών της Αστυνομίας έφερε η επέμβαση Νταβλούρου στα καθήκοντα τέως συναδέλφων του

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΤΟΥ βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ και πρώην διοικητή Ασφάλειας Πάτρας της ΕΛ.ΑΣ. Θανάση Νταβλούρου, για τη στάση της Αστυνομίας στα επεισόδια του Σαββάτου στην Πάτρα, δίνει μέσω του thebest.gr ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Κώστας Κυριακόπουλος. Ο κ. Κυριακόπουλος κληθείς από το thebest.gr να σχολιάσει τα όσα είπε ο βουλευτής περί καθυστέρησης επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων δήλωσε:
«Εμείς κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, η αστυνομία επενέβη άμεσα με αποτέλεσμα να γίνουν 24 προσαγωγές εκ των οποίων 14 συλλήψεις. Φυσικά είναι λυπηρό πως υπήρξαν κάποιες φθορές στο κέντρο της πόλης. Ωστόσο, υπήρξε αποτελεσματικότητα και για τις ενέργειες της η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας θα κριθεί από τους ανωτέρους της».

Με τα παραπάνω ο Αστ. Δ/ντής Αχαΐας δίνει αποστομωτική απάντηση στον… γνωματεύσαντα πρώην συνάδελφό του, καθώς ο Θαν. Νταβλούρος με την ιδιότητα του κυβερνητικού βουλευτή πιέζει το σώμα της Αστυνομίας προς δεξιά κατεύθυνση. Σχετική και η χθεσινή ανάρτηση του istologiou «Μεθαύριο Τετάρτη, η δίκη των συλληφθέντων αναίτια».

Στο μεταξύ σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου Χρήστου Λιαρομμάτη, οι κατηγορίες κατά των δώδεκα που παραπέμπονται σήμερα στις 1.30 μ.μ. για να δικαστούν στα δικαστήρια Πάτρας, δεν πρόκειται να σταθούν, καθώς η νομική υπεράσπιση θα βασιστεί σε επιστημονικές ερμηνείες. Άλλωστε όπως έχει γράψει το Istologio η κύρια κατηγορία που βαραίνει του κατηγορούμενους είναι αυτή της διατάραξης της ειρήνης!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς