Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Και οι Κουρδοί αγωνιστές έδωσαν παρών μπροστά από το πατάρι της ομιλίας Τσίπρα

Πολιτικοί πρόσφυγες από το στρατόπεδο Λαυρίου βρίσκονται σε απεργία πείνας με αίτημα την παροχή ασύλου. Ήσαμ παρόντες στην συγκέντρωση κατά την ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα. Από νωρίς άνοιξαν το πανό τους.


Φωτογραφίες από την συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος - Samaras zu Tode
Δεν έλειψαν οι Κούρδοι μαχητές, που στήθηκαν μπροστά από το πατάρι, από το οποίο μιλούσε ο πρόεδρος Τσίπρας. Με σημαίες στα χέρια και με το πρόσωπο του ηγέτη τους αποτυπωμένο σε αυτές ζητούσαν την ελευθερία του Αμπ. Οτσαλάν, που κρατείται από τους Τούρκους σωβινιστές στα μποντρούμια της νήσου Ιμπραλί. Γιαυτό δε το σκοπό, συγκέντρωναν υπογραφές υποστήριξης του αιτήματός των από τους συγκεντρωθέντες.    

Παρών αγωνιστικό δόθηκε και από τους πολιτικούς πρόσφυγες του στρατοπέδου Λαυρίου που βρίσκονται σε απεργία πείνας από ημερών.  

Αλλά και οι αντιναζί με φωτογραφίες του Σόιμπλερ ντυμένου με στολή ναζιστή. Μάλιστα στη διάρκεια της συγκέντρωσης έγινε γνωστό ότι ο Γερμανός γκαουλάιτερ θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 3 Ιουλίου σε μία προσπάθεια να δηλώσει στήριξη στον ομογάλακτό του Σαμαρά που καταρρέει, ενώ και η... φροϋλάιν Μέρκελ θα καλέσει τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Βερολίνο. Οι παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας δεν λείπουν, γιυτό και ο Αλ. Τσίπρας από το βήμα του ομιλιτή της συγκέντρωση αισθάνθηκε την ανάγκη να της φωνάξει: "Επιτέλους σταματείστε τις παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή του τόπου μας κυρία Μέρκελ. Ο αρεστός σας καταρρέει, δεν το καταλαβαίνετε;".

Οι Κούρδοι μαχητές παρόντες στην πολυπληθή συγκέντρωση, χθες.

Με τις σημαίες του αγώνα υψωμένες.
Πάρτε μαζί σας νερό, το μέλος μας επιφυλάσσει ξηρασία!
Σε πρώτο πλάνο οι κούρδοι μαχητές έγιναν μέρος του φόντου της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ χθες.
Και νονός ο Μητσάρας με φόντο την ελπίδα, στο βάθος!
Κι ο Μητσάρας παρών με τους... "Ξενερίτ"!
Μα και φυσικά ο Σόιμπλερ δια της φωτογραφικής παρουσίας του δεν θα μπορούσε να λείψει από τη δημόσια συζήτηση στο Σύνταγμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς