Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

"Ριζοσπάστης" απεργιακός, αλλά χωρίς να γνωρίζει τίποτε το διασωματειακό όργανο




Τα πιλάφια του… Μωάμεθ καπάκωσαν την κυρία Όλγα

Mε την άδεια ποιου οργάνου κυκλοφόρησε χθες το φύλλο της 16-6-20013 η διεύθυνση του "Ριζοσπάστη"; Απ' ότι γνωρίζουμε όλοι χθες οι εφημερίδες που στηρίζουν τον αγώνα που κάνει το διασωματειακό των εργαζομένων στα ΜΜΕ δεν εκδόθηκαν. Και μάλιστα αυτές που εκδίδονται σήμερα είναι όσες πήραν το ΟΚ από το σωματειακό όργανο. Τι παραπάνω εξυπηρέτησε η έκδοση χθες του "Ριζοσπάστη";  Και μάλιστα με την ένδειξη "απεργιακός"; Κήρυξε ζορμπαλίκι στο διασωματειακό όργανο που δεν το ελέγχει; Έτσι να το εκλάβουμε;
Πάντως απεργιάκη η έκδοση δεν ήταν, αφού έγινε εν αγνοία του συνδικαλιστικού οργάνου. Εκτός εάν πήρε άδεια από το ΠΑΜΕ να τον εκδόσουμε κι ας κόψει το λαιμό του το συνδικαλιστικό όργανο. Αλλά αυτήν την αντίληψη εκφράσαν και όσα κανάλια χθες έβγαλαν ειδήσεις στον αέρα, μη υπακούοντας στο σωματείο! Κι ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμης χαρακτήρισε τον "Ριζοσπάστη" απεργοσπαστικό κι όχι "απεργιακό". 

Κατά τ' άλλα στο σωματείο το ΠΑΜΕ συνέχισε να ψηφίζει υπέρ της απεργίας, εξαιρουμένου φυσικά του "Ριζοσπάστη", οι συνδικαλιστές του καταψήφισαν την εισήγηση του Δ. Τρίμη, η εφημερίδα δεν έχασε την ευκαιρία να τσουβαλιάσει στο ίδιο τσουβάλι τη ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ (ε; είπατε τίποτα;) το ΠΑΜΕ να οργανώνει σήμερα συγκέντρωση στη Μεσογείων μπροστά στην ΕΡΤ για να μην πάνε μέλη του και ψηφοφόροι του ΚΚΕ στη συγκλέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλ. Τσίπρα το απόγευμα στις 8 στο Σύνταγμα και γενικά να εργάζεται πυρετωδώς υπέρ της... ενότητας, αλλά από την ανάποδη!

Τώρα για την "Τυποεκδοτική" την επιχε'ίρηση του ΚΚΕ, αυτή εξακολουθούσε και χθες, ημέρα απεργίας, να εκτυπώνει τις απεργοσπαστικές εφημερίδες, των εκδοτών που έσπασαν την απεργία και κατά τ' άλλα τα μέλη του ΠΑΜΕ περιφρουρούσαν το τυπογραφείο της Ίριδας, (Μπόμπολας-Ψυχάρης).  

Κι επειδή η κατακραυγή λαμβάνει διαστάσεις, είχε επίδραση και στο MEGA  την ώρα που η κυρία Όλγα  εκφωνούσε τις ειδήσεις των αφεντικών της, χωρίς αναφορά στα περί απεργίας και ΕΡΤ, ΕΡΑ. Κι έγινε το... θαύμα. 

Κατά την ώρα της αναφοράς στην κατάσταση της Τουρκίας ο... Μωάμεθ έριξε όλα τα πιλάφια του στην Όλγα, την καπάκωσε και ακολούθησαν διαφημίσεις. Εννοείτε ότι το Δελτίο Ειδήσεων δεν ολοκληρώθηκε λόγω... πιλαφιού. 

1 σχόλιο:

  1. Το λεγόμενο κκε έδειξε χθές το πραγματικό του πρόσωπο.
    Αυτό της απεργοσπασίας και της διάσπασης.Συντάχθηκε με τον Μπόμπολα το κομιστή τον ΔΟΛ και έβγαλε απεργοσπαστικό φύλλο.
    Για μια φορά ακόμα έδωσε τα διαπιστευτήριά του στην αστική τάξη περιμένοντας ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο καθεστώς.
    Θλιβεροί γλύφτες του συστήματος.
    Αρκετοί απο τους δημοσιογράφους του ριζοσπάστη αρνήθηκαν να γράψουν στο απεργοσπαστικό φύλλο και μάλιστα καταγγέλλουν την απεργοσπαστική πολιτική του Περισσού.
    Ντροπή και αίσχος στους εγκαθετους του Περισσού που μπροστά στα επιχειρηματικά συμφερόντά τους προδίδουν το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς