Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

«Συν γυναιξί και τέκνοις» ετοιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα για τη συγκέντρωση της Αθήνας

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση του Ιουνίου 2012 στην πλ. Γεωργίου Πάτρας.


«Σύντροφοι.ισσες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ένα χρόνο μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ διοργανώνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα με ομιλητή τον σ/φο Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα».
Με το παραπάνω μήνυμα ομάδα συντρόφων της Πάτρας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να οργανώσει και να βάλει λεωφορεία ώστε να μετακινηθούν όσοι.ες σύντροφοι.ισσες επιθυμούν να μετακινηθούν στην Αθήνα και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση.
Και καταλήγει:


«Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν σαν αποτέλεσμα να αποκτά μια ιδιαίτερη βαρύτητα αυτή η συγκέντρωση. Ας είναι αυτή που θα τους ρίξει. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαϊας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να οργανώσει και να βάλει λεωφορεία ώστε να μετακινηθούν στην Αθήνα, όσοι.ες σύντροφοι.ισσες επιθυμούν να  συμμετάσχουν στη συγκέντρωση.

Να υπολογίζεται ότι το κόστος μετάβασης είναι περίπου 10 ευρώ, υπάρχει πρόβλεψη να καλυφθεί το κόστος αυτό από το ταμείο του κόμματος σε όσους συντρόφους δεν έχουν την ευχέρεια.
Όσοι.ες συντροφοι.ισσες θέλουν να συμμετάσχουν και να κλείσουν θέση για τα λεωφορεία πρέπει μέχρι Παρασκευή 14 Ιουνίου το βράδυ :

1. Να ενημερώσουν σχετικά τον συντονιστή της οργάνωσης τους.

2. Να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του κομματος στη Πάτρα, 2610-220600 και 2610-243527

3. Να επικοινωνήσουνε με το σ/φο Ηλία Γρηγόρη στο τηλέφωνο 6973 019033».

Όσοι πιστοί προσέλθετε. Η αναχώρηση θα γίνει ώρα 5 μ.μ. από την πλ. Γεωργίου και η επιστροφή στις 1 τη νύχτα. 

Στο μεταξύ οι συνεδριάσεις των οργανώσεων του κόμματος ενόψει του συνεδρίου της 10-14 Ιουλίου τελούν εν αναστολή λόγω του ενδεχομένου να προκηρυχθούν εκλογές, εκτός από τις οργανώσεις Ανατολικού και Βορείου διαμερισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς