Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αγωνιστικό μετερίζι υπεράσπισης της Δημοκρατίας γίνεται το στούντιο της ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, μαζί με τους εργαζομένους της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Δυτ. Ελλάδας.


Ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ έδωσε παρών στην μουσική βραδιά – Συνέντευξη ο καθηγητής Γιώργος Κακαρελίδης  - Προσφορά αναψυκτικών η ΛΟΥΞ

Ένα, δύο, τρία πάμε. Η συνέντευξη αρχίζει.
Με την συμμετοχή Πατρινών καλλιτεχνών συνεχίζεται και απόψε το αφιέρωμα της μουσικής βραδιάς στον Μάνο Χατζηδάκη, εμπνευστή και δημιουργό του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΑ.

Ο χώρος έξω από το στούντιο της ΕΡΑ Πάτρας, στο Δασύλλιο, έχει μεταβληθεί σε αγωνιστικό μετερίζι υπεράσπισης της Δημοκρατίας, καθώς εκατοντάδες Πατρινών συρρέουν για να υποστηρίξουν τον αγώνα που ξεκίνησαν οι  εργαζόμενοι στη δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία. Το παρών δίνουν καθημερινά δημοκράτες αγωνιστές που με βάρδιες φυλάσσουν το χώρο από κυβερνητικές επιβουλές. Χθες τη νύχτα ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας από το Ανατολικό Διαμέρισμα και απόψε σειρά έχει το Βόρειο. Και το βάρος της περιφρούρησης δίνεται πια την νύχτα της ερχομένης Δευτέρας 17-6-2013.

Ως υπενθύμιση του κοινού αγώνα που διεξάγεται στην κατειλημμένη ΕΡΑ Πάτρας χθες βράδυ παρών ήταν και ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, όπως και άνθρωποι από το ίδιο κόμμα. 

Όμως η υποστήριξη της κινητοποίησης γίνεται και από απλούς πολίτες που αισθάνονται την ανάγκη να αντισταθούν έτσι στην κυβερνητική αυθαιρεσία. Μα και η πατραϊκή βιομηχανία αναψυκτικών προσέφερε για τον αγώνα που γίνεται στο μετερίζι της ΕΡΑ Πάτρας.

Το εξωτερικό συνεργείο μεταδόσεων έδωσε εικόνα στα πέρατα της γης την ώρα που ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Κακαρελίδης μιλούσε στο μικρόφωνο για την συνταγματική εκτροπή  που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και σκηνές από το πηγαίο γλέντι.

Κυρίαρχη θέση στις συζητήσεις των παρευρισκομένων είχε το ενδεχόμενο οδηγηθεί η χώρα σε εκογές και να απαλλαχθεί ο τόπος από μία κυβέρνηση που έγινε άγος στον διεθνή περίγυρο και άγχος τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό ήταν και ο απόηχος της δημοσκόπησης της VPRC, που έδινε δυόμισι μονάδες μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ, αλλά και σημαντικά ποσοστά υπέρ της στήριξης και παραμονής της δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας.  


Μάλιστα Πατρινός δημοσιογράφος σχολίαζε για την στάση του Αντ. Σαμαρά σχετικά με την απόπειρα στραγγαλισμού της ΕΡΤ:

«Ο Αντωνάκης μας κατόρθωσε το ακατόρθωτο, που πάλευε ο ΣΥΡΙΖΑ τόσα χρόνια και δεν το πετύχαινε. Πέτυχε να ενώσει τους αριστερούς του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του. Μέχρι και μαζί στην ίδια πλατεία τους έφερε» έλεγε, εννοώντας την διαμαρτυρία στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας, που προκάλεσε έκπληξη για τον τεράστιο όγκο της!  

 



 









Αποζημίωση της κούρασης η θέα του βυζαντικού κάστρου της Πάτρας τη νύχτα κατά την επιστροφή από την μουσική βραδιά στην ΕΡΑ Δυτκής Ελλάδας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς