Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Μην τολμήσουν οι τράπεζες να κάνουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας. Θα μας βρουν μπροστά τους!

Για πρώτη φορά ήταν τόσο απειλητικός προς τις τράπεζες ο Αλέξης Τσίπρας. Η προειδοποίηση απευθύνεται και προς τους πιθανούς νέους ιδιοκτήτες, μετά από ενδεχόμενη πώληση των χρεών των νοικοκυριών, όπως φημολογείται.


Πρώτα η κοινωνία, μετά οι δανειστές – Αισχρή φιλανθρωπία κάνει η ΧΑ

* Αλ. Τσίπρας: Καλώ τον πρωθυπουργό να σταματήσει να κρύβεται. Μην τολμήσουν οι τράπεζες να κάνουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας. Θα μας βρουν μπροστά τους! * Αισχρή "φιλανθρωπία" της Χρυσής Αυγής, που διανέμει τρόφιμα με βάση το αίμα των φτωχών
Στην κατάμεστη πλατεία Βάρναλη της Δραπετσώνας, σε αυτήν την πιο μεγάλη, εκεί, συγκέντρωση της Αριστεράς, σύμφωνα με τη διαπίστωση του Πειραιώτη βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ παρουσίασε χθες τις θέσεις του για τη φτώχεια. Και ήταν συγκινητικό να βλέπει κανείς στις προσφυγικές εργατικές πολυκατοικίες, που περιστοιχίζουν την πλατεία, ανθρώπους κρεμασμένους στα μπαλκόνια επί τετράωρο. Και στην πλατεία, εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, νέους και νέες, πολλούς σαραντάρηδες και πενηντάρηδες...

Ο Αλ. Τσίπρας κάλεσε τον Αντ. Σαμαρά να σταματήσει να κρύβεται. Αλλά και προειδοποίησε τις τράπεζες να μην τολμήσουν να κάνουν κατασχέσεις πρώτης κατοικίας. Θα μας βρουν μπροστά τους δεσμεύτηκε!
 

Η προειδοποίηση απευθύνεται και προς τους πιθανούς νέους ιδιοκτήτες, μετά από ενδεχόμενη πώληση των χρεών των νοικοκυριών, όπως φημολογείται. 


Ακόμη, από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε η ΧΑ, που την στηλίτευσε για αισχρή "φιλανθρωπία", καθώς διανέμει τρόφιμα με βάση το αίμα των φτωχών.

Συνοπτικά οι οκτώ δεσμεύσεις που ανέλαβε από την πρώτη ημέρα ανάληψης της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι συγκεντρωτικά οι παρακάτω: 

1. Η νέα σεισάχθεια, η ανακούφιση των νοικοκυριών από χρέη προς τράπεζες και τρίτους.

2. Η Ανακούφιση από φορολογία και χρέη προς το κράτος.

3. Η διασφάλιση στέγασης για όλους.

4. Η διασφάλιση σίτισης για όλους.

5. Η στήριξη των παιδιών.

6. Η Εγγυημένη πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά πρώτης ανάγκης (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, τηλεπικοινωνίες, θέρμανση).

7. Η διασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους.

8. Η διασφάλιση της μετακίνησης για όλους.

Στην επόμενη ανάρτηση αναφέρονται αναλυτικά, υπό τον τίτλο «Οκτώ προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της φτώχειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς