Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Παρουσίαση σήμερα του αντιφασιστικού βιβλίου "Η Πάτρα στην Κατοχή και στην Αντίσταση"



Στην Αγορά Αργύρη από τις εκδόσεις Γιάννη Σκ. Πικραμένου


Συνέντευξη Γ. Μόσχου, Β. Χατζηλάμπρου στο  achaia channel



Το βιβλίο του Πατρινού φιλίστορα Γιώργου Δημ. Μόσχου «Η Πάτρα στην Κατοχή και στην Αντίσταση» των πατραϊκών εκδόσεων Γιάννης Σκ. Πικραμένος, θα παρουσιαστεί στην δημοτική αίθουσα της Αγοράς Αργύρη, (συμβολή των οδών Αγ. Ανδρέου και Αράτου - Πάτρα), την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013, στις 8 μ.μ. από τους Β. Χατζηλάμπρου βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Παντελή Κυπριανό, καθηγητή Ιστορίας, αναπλ. Πρύτανη Πανεπιστημίου Πατρών, Βασιλική Λάζου, Δρ Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς και θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημ. Χωρίτος.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Η Πάτρα στην Κατοχή και στην Αντίσταση» παρουσιάζεται η αντίσταση των αγωνιζομένων κατά της ιταλογερμανικής Κατοχής, η φλόγα των νέων για τον αγώνα, η δίψα για λευτεριά που οπλίζει έναν μικρό λαό κατά της τυραννίας από το φασιστικό ζυγό.

Στο μεταξύ συζήτηση για το βιβλίο έγινε από τους δέκτες του τηλεοπτικού πατραϊκου καναλιού achaia channel προχθές Δευτέρα και αναμεταδόθηκε της Τετάρτη τη νύχτα προς την πρώτη πρωινή ώρα της Πέμπτης χθες.

Το link της εκπομπής στο achaia channel, όπου μπορείται να παρακολουθείσετε ολόκλη την εκπομπή είναι αυτό: http://xatzilamprou.wordpress.com/2013/05/13/εμφάνιση-στην-εκπομπή-αμιγώς-πολιτικό/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς