Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Λιάνα Κανέλλη: «Έλεος, όλοι τώρα ενδιαφέρονται για το ΚΚΕ», άλλωστε «Κυριακή κοντή γιορτή»!



«Κυριακή κοντή γιορτή, ουδείς γνωρίζει αν η Αλέκα (Παπαρήγα) θα είναι υποψήφια για γραμματέας του ΚΚΕ. Και η ίδια το ίδιο θα σου απαντούσε» δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις στον Περισσό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA η βουλευτής του ΚΚΕ υποστήριξε πως εδώ και 22 χρόνια η Αλέκα Παπαρήγα έχει ακούσει πολλά και πλέον όλοι ξαφνικά ενδιαφέρονται και μιλούν κολακευτικά για εκείνη. 

«Δεν υποβάλλεις υποψηφιότητα στην ΚΕ του ΚΚΕ, αλλά προτείνεσαι», ξεκαθάρισε η κυρία Κανέλλη!

Που σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικά χρόνια όταν εμφανίσθηκε Αλέξης στο προσκήνιο, Αλέκα εγέρθηκε και  σε τηλεοπτική εκπομπή εμφανίστηκε σε συνέντευξη με συντρόφισσες πολύ νεώτερες  αυτής, ενώ ίδια άφησε υπόνοιες ότι αποσύρεται. Πάλι εφ’ όσον θα της επέτρεπε το κόμμα.

Ας περιμένουμε λοιπόν και όπως είπε η Λιάνα Κανέλλη Κυριακή κοντή γιορτή. Η Λιάνα που εξανίσταται όταν οι της ευρύτερης κοινωνίας  και εκτός κόμματος αναφέρονται στις εξελίξεις σε αυτό το ιστορικό κόμμα: «Έλεος, όλοι τώρα ενδιαφέρονται για το ΚΚΕ...».

3 σχόλια:

  1. Ελεος
    Η Κανέλλη νομίζει οτι απευθύνεται σε κρετίνους.
    Το ποιός θα είναι γραμματέας και ποιά η ΚΕ στα κόμματα 'νέου τύπου'όπως το κκε,δεν το καθορίζει κανένα συνέδριο.Όλα αυτά είναι απο πρίν κανονισμένα και αποφασισμένα πίσω απο κλειστές πόρτες,και απλά στο συνέδριο καλούνται οι μυημένοι να τα επικυρωσουν.
    Η φράξια Παπαρήγα έχει φροντίσει να μην ξεφύγει τίποτα και κανένας.
    Ο δε λεγόμενος προσυνεδριακός διάλογος,δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια επίφαση διαλόγου που σκοπό έχει να αποκαλύψει τους τυχόν διαφωνούντες και να τους θέσει σε κοοπτάτσια και καραντίνα,ώστε να μην είναι σε θέση να βλάψουν την ηγετική φράξια.
    Άλλωστε όπως παραδέχθηκε και η ίδια η Παπαρήγα,κριτική και διάλογο μπορούν να κάνουν μόνο όσοι....συμφωνούν με τις θέσεις του κόμματος,δηλαδή απαγορεύεται και η παραμικρή διαφωνία.
    Τα ποσοστά επικύρωσης των θέσεων που παραπέμπουν στα ανάλογα ποσοστά σταλινικής σοβιετίας,αναδεικνύουν τόσο την γελοιότητα του 'διαλόγου'όσο και αυτό καθεαυτό τα στημένα συνέδρια.
    Η Κανέλλη αν και δεν είναι μέλος του κκε,ανήκει μάλλον γενικά στους 'γραμματιζούμενους'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όλα αυτά που λέγονται από Κανέλλη και άλλους του ΚΚΕ είναι για να εκλεγεί πάλι Αλέκα, ε, τότε τσέρτος η δουλειά. Έγινε τρικολόρε και μου έμειναν οι διαφωνίες. Άϊντε μέχρι το βράδυ, που θα βγεί ο κούκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, τώρα που σου βγήκε ο τσέρτος φίλε θα σου αρέσει. Είναι και εγγονός του Άρη. Τι άλλο θέλετε εσείς οι οπουρτουνιστές του κόμματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς