Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Θέλησαν να δείξουν, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, δεν υπάρχουν διακρίσεις χρώματος ή φυλής

Μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Τσίλερ.

Μπροστά στις  προσφορές.

Αντιρατσιστική εκδήλωση και έμπρακτη αλληλεγγύη με «πρωταγωνιστές» μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία Γεωργίου, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Αλληλεγγύης και Πρόληψης», που σκοπό έχει την συλλογική ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

Η  «Εβδομάδας Αλληλεγγύης και Πρόληψης», που διοργανώνεται από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και την Interamerican, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και ειδικότερα της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών.

Στην εκδήλωση παρέστη και χαιρέτησε, συγχαίροντας τους μικρούς μαθητές, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς, καθώς και η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού κ. Μαρία Ανδρικοπούλου- Ρούβαλη.

Τα παιδιά μέσα από τη ζωγραφική τους, τη μουσική και τα θεατρικά δρώμενα θέλησαν να δείξουν, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, δεν υπάρχουν διακρίσεις χρώματος ή φυλής και πρέπει να ζουν με αγάπη.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και εθελόντρια από τη Φιλανδία, στο πλαίσιο της επίσκεψης έξι εθελοντών από τη Φιλανδία στην περιοχή μας.  

Εξάλλου, σήμερα, όπως και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, συγκεντρώθηκαν ρούχα, παιχνίδια και φάρμακα, τα οποία παραδίδονται στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου και της Μητρόπολης, αλλά και στο καθημερινό, συσσίτιο για απόρους, που προσφέρεται από τον Δήμο και την Μητρόπολη, με τον συντονισμό της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού και του Κοινωνικού Οργανισμού. 

Ο Δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς στο μικρόφωνο και αριστερά του η αντιδήμαρχος Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς