Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Με τα «βρακιά κατεβασμένα» θέλει το ΠΑΣΟΚ τους εργαζόμενους στην Ιπποκράτους!

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα. Μόνον δύο ημέρες την εβδομάδα θα ανεβαίνουν αυτή τη σκάλα οι εργαζόμενοι στο κόμμα... Μνημόνιο γαρ!


Οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους κλήθηκαν να υπογράψουν νέες συμβάσεις, στις οποίες προβλέπεται εκ περιτροπής εργασία δύο ημερών την εβδομάδα “πλην περιπτώσεων ανάγκης”, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στη σύμβαση.

Πάντως, το κόμμα έχει σπεύσει να τους καθησυχάσει, διά του διευθυντή Ν. Σαλαγιάννη, πως... θα ειδοποιούνται νωρίτερα όταν “δεν θα κρίνεται αναγκαία η παρουσία τους”, ώστε να μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους, ενώ στη σύμβαση προβλέπεται ότι σε καμία περίπτωση οι εργαζόμενοι δεν θα δουλεύουν περισσότερες από 25 μέρες τον μήνα ή περισσότερες από 8 ώρες ημερησίως. Όταν θα δουλεύουν, δηλαδή.

Και για να θυμίσω μία γνωστή ρήση του λαού μας, αναφερόμενος στο ότι θα εργάζονται μόνον δύο ημέρες την εβδομάδα και θα ειδοποιούνται νωρίτερα όταν δεν κρίνεται αναγκαία η εργασία τους, θα πω τούτο:

Οι Σοσιαλ(η)στές μας θέλουν τους εγαζόμενούς τους με τα ζωνάρια λυμένα και «τα βρακιά κατεβασμένα» για όποια ώρα του έρθει η όρεξη του Ευ. Βενιζέλου! Αυτό το δεύτερο δεν το ζήτησαν επισήμως αλλά εξυπακούεται, αφού ο Ευ. Βενιζέλος έχει βαλθεί να... «αξιοποιήσει» και στο κόμμα του, όλο τον εργασιακό μεσαίωνα που ψήφισε, στήριξε και υλοποίησε τα τελευταία τρία χρόνια σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας γενικότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς