Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

25 σύνεδροι εκλέγονται από την Πάτρα για το ιδρυτικό συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Το περίπτερο των ΑΝΕΞΕΛΛ στην πλ. Γεωργίου Πάτρας, όπου υπέστη προεκλογικό βανδαλισμό το Μάιο  2012.


Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νομού Αχαΐας ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών γιά την ανάδειξη των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν το νομό μας στο επικείμενο ιδρυτικό συνέδριο. Αριστίνδην μέλη του συνεδρίου είναι ο βουλευτής Γιώργος Νταβρής, ο επικεφαλής της Συντονιστικής Απόστολος Τσιτσάρας και οι πολιτευτές.

Κατά σειράν ψήφων εκλέγονται:
1. Μητρόπουλος Παναγιώτης, 2. Παπατριανταφύλλου – Σαβράμη Ελισσάβετ, 3. Σιακαμπέτης Ιωάννης, 4. Νταβρή Άρτεμις, 5. Ρωμανός Γεώργιος, 6. Αναστασόπουλος Γεώργιος, 7. Γκόλφης Γεώργιος, 8. Πλέσσας Σπυρίδων, 9. Αγγελοπούλου Ελένη, 10. Γκόλφης Χρήστος, 11. Καλογήρου Ιωάννης, 12. Παπασημακόπουλος Αθανάσιος, 13. Αποστολόπουλος Ανδρέας, 14. Αποστολοπούλου Βαρβάρα, 15. Δασκουρέλος Ιωάννης, 16. Τάγκαλος Χρήστος, 17. Χατζηβασιλείου Αθανασία, 18. Μεντζελόπουλος Γεώργιος, 19. Κυριακόπουλος Ελευθέριος, 20. Τσιρώνης Σπυρίδων, 21. Χριστοδούλου Μιχαήλ, 22. Μαγγανάς Κων/νος, 23. Πριόβολος Μιχαήλ, 24. Τσούλος Νικόλαος, 25. Ραυτακόπουλος Ανδρέας.

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου  πρόεδρος


Η Μανταλένα Παπαδοπούλου εξελέγη πρόεδρος της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο συνέδριο που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13-4-13. Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγη ο Ανέστης Χατζηθεοδοσίου.

Στο συνέδριο ψηφίστηκε ομόφωνα το Καταστατικό και εξελέγη η Εκτελεστική Επιτροπή η οποία αποτελείται από 80 μέλη.

Εκλέχθηκαν επίσης οι σύνεδροι που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Ιδρυτικό Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε λίγες εβδομάδες.

Η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου σε δήλωσή της τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Νεολαία του κόμματος θα συμβάλλει ώστε να ανατραπούν όσοι επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και βάλλουν κατά της κοινωνικής συνοχής.

Ο νεοεκλεγείς γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής Ανέστης Χατζηθεοδοσίου έκανε λόγο για μεγάλη δυναμική που υπάρχει, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, «καταδεικνύει ότι η ανατροπή θα έρθει από τους νέους που δεν θα συμβιβαστούν στο μέλλον που κάποιοι άλλοι ετοιμάζουν για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς