Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο βουλευτής κ. Θαν. Νταβλούρος της ΝΔ αποτελεί μέρος του παλιού πολιτικού κόσμου

Σε σύναξη μικρών ζώων στη ζούγκλα, με σκοπό να αντιμετωπίσουν το τρομερό λεοντάρι, η μαϊμού είπε; "Άμα συναντήσω μπροστά μου αυτό το λιοντάρι, θα το γαμ...". Κάποιο από τα ζώα καρφώνει τη μαϊμού στο λιοντάρι για όσα είπε εναντίον του. Στην επόμενη συνάντηση των ζώων, με το ίδιο θέμα, εμφανίστηκε το λιοντάρι και ρώτησε: Κάποιος από δω μέσα είπε ότι θα με γαμ.... όταν με δει μπροστά του; Τσιμουδιά, κανείς δεν μιλάει. Μόνον η μαϊμού σε κάποια στιγμή λέει δειλά-δειλά: "Ε, κυρ λιοντάρι μου, λέμε και καμιά μαλακίτσα να περνάει η ώρα"! Εξυπακούεται ότι τα παραπάνω δεν έχουν σχέσει με τον κύριο Νταβλούρο, που βαστά... λιονταρίσια θέση στο θέμα του ΤΕΙ Αιγίου!  


Δήλωση των βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την πρόθεση του βουλευτή της ΝΔ να παραμείνει στη θέση του παρά τον λεονταρισμό του!
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΧΑΪΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου  και Βασίλης Χατζηλάμπρου με κοινή δήλωσή τους χαρακτηρίζουν μέρος του παλιού πολιτικού κόσμου τον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Θαν. Νταβλούρο, που σήμερα το πρωί ξεκαθάρισε ότι τελικά δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την βουλευτική έδρα, εναντιθέσει με τα προ ημερών υπεσχημένα και με αφορμή το κλείσιμο τμημάτων του ΤΕΙ Αιγίου, που αποδεικνύονται λεονταρισμός της στιγμής.
Στην δήλωση των δύο βουλευτών αναφέρονται αναλυτικά τα παρακάτω:
«Τελικά ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νταβλούρος διέψευσε για άλλη μία φορά τον εαυτό του. Σήμερα, Δευτέρα 11.3.2013, στις 10.50, στην εκπομπή του κ. Ρουμελιώτη στο Ράδιο Αίγιο, δήλωσε ότι τελικά δεν θα παραιτηθεί, όπως είχε αρχικά υποσχεθεί στη συγκέντρωση του Αιγίου στις 22.2.2013, μετά και το κλείσιμο των τμημάτων ΤΕΙ του Αιγίου.

Αυτό δεν μας εκπλήσσει γιατί ο κ. Νταβλούρος αποτελεί μέρος του παλιού πολιτικού κόσμου. Τα ψέματα και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις είναι το μοναδικό τους εναπομείναν όπλο.

Να ξέρει ότι η σημερινή του δήλωση θα τον ακολουθεί μέχρι την ανατροπή της πολιτικής κατάστασης που και ο ίδιος υπηρετεί.

Επειδή αναρωτιέται τι αντιπροτείνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, του απαντάμε: οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από την πρώτη στιγμή προέταξαν την απόσυρση του σχεδίου και την αναδιοργάνωση της 3βάθμιας εκπαίδευσης με βάση ακαδημαϊκά κριτήρια. 

Σε αυτή τη βάση άλλωστε ξεκινά σήμερα στη Βουλή η ευρεία διαβούλευση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Αφού το κόμμα του κ. Νταβλούρου και αυτοί που το υποστηρίζουν αρνούνται να συζητήσουν με την κοινωνία, θα το κάνουμε εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς