Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κοινωνικό φροντιστήριο διοργανώνεται από τους νέους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάτρας

Κοινωνικό Φροντιστήριο ενάντια στην αμάθεια που προωθούν τα κόμματα του μνημονίου!


Ζητούνται διαθεσιμότητες για να προσδιοριστούν τα μαθήματα που θα διδάσκονται
Σχετικά με το Κοινωνικό Φροντιστήριο που διοργανώνουν οι Νέοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάτρας, γίνεται κάλεσμα για συμμετοχή διδασκόντων με την παρακάτω ειδοποίηση:
«Υστερα από πρωτοβουλία των Νέων ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της οργάνωσης Υπόλοιπου Πανεπιστημίου, ξεκίνησε μια προσπάθεια δημιουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
Καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάτρας και ευρύτερης περιοχής(;) να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτήν!
Προχωράμε σε μια πρώτη συλλογή διαθεσιμοτήτων από πλευράς μελών (και μη), ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί μια πρώτη λίστα γνωστικών αντικειμένων που μπορούν να διδαχθούν για να γίνει στη συνέχεια συζήτηση και αντίστοιχος σχεδιασμός.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν στην διεύθυνση vasosimaki@yahoo.gr ένα mail συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:
-όνομα - επώνυμο
-στοιχεία επικοινωνίας
-γνωστικό-ά αντικείμενο-α που μπορεί να διδάξει (δεν αποκλείονται αντικείμενα τα οποία δεν είναι αμιγώς "σχολικά", μπορεί κάποιος να διδάξει για παράδειγμα καλλιτεχνικά, μουσική, τεχνικές κηπευτικής, πρώτες βοήθειες, γυμναστική, ...)
-ώρες ανά εβδομάδα που μπορεί να συνεισφέρει 

Η δήλωση διαθεσιμότητας θα ισχύει μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 15/3

Επόμενη συνάντηση όλων των συμμετεχόντων προτείνεται το επόμενο Σάββατο 16/3 σε χώρο και ώρα που θα οριστεί. Θα παραβρεθεί στη συνάντηση και σύντροφος από την Κέρκυρα, ο οποίος θα μας ενημερώσει για το Εναλλακτικό Εργαστήρι της Κέρκυρας (στα πλαίσια του οποίου λειτουργεί κοινωνικό φροντιστήριο), πώς δημιουργήθηκε, λειτουργεί κλπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς