Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Ώστε εσύ είσαι ο Έλληνας που όλοι περιμένουμε να γίνει πρωθυπουργός;»

Συνάντηση Τσίπρα με Ρ. Κάστρο, που τον αναμένει ως Πρωθυπουργό!


Ερώτηση του Ραούλ Κάστρο προς τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την κηδεία του Τσάβες!
Έτσι εξηγείται και η χθεσινή αναφορά του Αντ. Σαμαρά στα μέλη της κομματικής φιέστας που δόθηκε χθες και πήρε διαστάσεις δημοσιότητας από τα φιλομνημονιακά ΜΜΕ. Τον ακούσαμε όλοι να λέει μεταξύ άλλων ότι θα αρχίσει περιοδείες σε χώρες του εξωτερικού, α λα Τσίπρα!

Πάντως αποκλείεται να ένοιωθε ευθύνη για την απουσία του από την κηδεία του ηγέτη μίας μεγάλης πετρελαϊκής χώρας της Ν. Αμερικής. Άλλωστε κι αυτό προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, ούτε ένας Ευρωπαίος ηγέτης δεν παρουσιάστηκε στην κηδεία του Ού. Τσάβες.

Τους ευρωπαϊκούς λαούς ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε στην κηδεία και παράλληλα συναντήθηκε με σειρά ηγετών.

Με τον Φιντέλ Κάστρο, Ραούλ, συναντήθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, στη Βενεζουέλα όπου βρίσκεται για την κηδεία του Ούγκο Τσάβες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το left.gr, ο πρόεδρος της Κούβας, απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα, είπε: «Ώστε εσύ είσαι ο Έλληνας που όλοι περιμένουμε να γίνει πρωθυπουργός;».

Στην κηδεία του Ούγκο Τσάβες παρευρίσκονται ακόμα οι ηγέτες όλων σχεδόν των χωρών της Λατινικής Αμερικής, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε ακόμα συνομιλίες με τον τέως Πρόεδρο της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, την Πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρουσέφ, και τον Πρόεδρο του Εκουαδόρ, Ραφαέλ Κορέα.

Οπότε μάλλον δεν έχει άδικο ο φιλομερκελικός Τύπος της Ευρώπης που τον έχει αποκαλέσει ευρωπαϊκό κίνδυνο, τον Αλέξη Τσίπρα. Τους χαλάει βλέπεται τα σχέδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς