Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Συμμετοχή με πλήρωμα στο Πατρινό Καρναβάλι ζήτησε η Πρόξενος της Τουρκίας, από το Δήμο

Από το Πατρινό Καρναβάλι του 2012. Φωτογραφία αρχείου.

Εθιμοτυπική συνάντηση της Nurdan Altuntas με τον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Πατρέων
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πάτρας πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η Γενική Πρόξενος της Τουρκίας στην Αθήνα κυρία Nurdan Altuntas και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Μπουρδούλη.

Κατά τη συνάντηση, που διήρκησε αρκετή ώρα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την Πάτρα, το Καρναβάλι της και τα τοπικά προϊόντα, για τα οποία θα αναζητηθεί φόρμουλα προώθησής τους, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας, με τον πρόεδρο του οποίου, συναντήθηκε αμέσως μετά η Πρόξενος.

Ο Κ. Μπουρδούλης, κατέστησε σαφές, ότι ο Δήμος, στο επίπεδο αρμοδιότητάς του, θα συνεργαστεί, για την καλύτερη διάδοση των τοπικών προϊόντων.

Η κυρία Altuntas, εξέφρασε επίσης την επιθυμία για αδελφοποιήσεις πόλεων της γείτονος με την Πάτρα, αλλά και συνεργασία σε επίπεδο διοργάνωσης εκθέσεων και γενικότερα σε επίπεδο πολιτισμού, αλλά και τουρισμού.

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιθυμία να συμμετάσχει η Τουρκία με πλήρωμα στο Πατρινό Καρναβάλι, κάτι που θα εξεταστεί, για να υλοποιηθεί του χρόνου. Για φέτος πάντως ο κ. Μπουρδούλης, προσκάλεσε την κυρία Altuntas, να παραστεί στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού.

 Αριστερά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, με την Πρόξενο Τουρκίας, δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς