Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Σύγρονοι Ηρώδηδες για 400 χιλιάδες ελληνικές οικογένειες», οι κυβερνώντες της τρικομματικής

Στο επίκεντρο της προσοχής του Υπ.Οικ. Γ. Στουρνάρα είναι η εξυπηρέτηση των δανειστών σε βάρος του ελληνικού λαού!


«Διαφωνείτε, αλλά τα μέτρα τα ψηφίζετε. Είστε η αριστερή συνιστώσα της κυβέρνησης» λέει ο Γ. Παπαδάκης για τη ΔΗΜΑΡ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
«Σύγρονοι Ηρώδηδες για 400 χιλιάδες ελληνικές οικογένειες», αποτελούν οι συμμετέχοντες στην τρικομματική Μερκελική κυβέρνηση της Αθήνας, σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Στρατούλη, στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 σήμερα 6-2-2013, το πρωί.

Και τούτο διότι δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους τρίτεκνους σαν θα πλησιάσουν στο γκισέ για να εισπράξουν το επίδομα παιδιών που ανέρχεται σε 500 ευρώ το κάθε τέκνο, σύμφωνα με το νόμο της κυβέρνησης μετά την πρόταση της ΔΗΜΑΡ. Αλλά περιέργως κατέληξε σε 500 ευρώ μόνον για το τρίτο παιδί!

Το μέτρο για επίδομα 500 ευρώ για κάθε παιδί, αν και υπολείπετο από την προϋπήρξασα ευνοϊκή ρύθμιση, εντούτοις δεν έπαυε να είναι μέτρο ανακούφισης για χιλιάδες οικογένειες, που μαζί με άλλα επιδόματα έφθανε τις δύο χιλιάδες το χρόνο για τους τρίτεκνους.

Την τελευταία στιγμή με αυθαίρετη παρέμβαση Στουρνάρα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δανειστές, υπέστη περικοπή κατά χίλια ευρώ, καθώς «έχωσε» σχετική τροποποίηση στο Φορολογικό Ν/Σ, αγνοώντας έτσι ο Υπ. Οικονομικών τους άλλους εταίρους της συγκυβέρνησης. Αυτό ήταν και το έναυσμα, ώστε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, πατρινός στην καταγωγή, Νίκος Τσούκαλης, να πεισμώσει και να δηλώσει ότι «θα τεθεί θέμα, έτσι κι αλλιώς στην σύγκλιση των τριών αρχηγών».

Σιγά τα αίματα, θα του συνιστούσα. Ποια σύγκλιση τριών αρχηγών; Ντρέπεται να πει: Του ενός αρχηγού Σαμαρά και των δύο κολαούζων!

Άλλωστε και ο Γ. Παπαδάκης, οικοδεσπότης της εκπομπής, του το ξεκαθάρισε: «Διαφωνείτε, αλλά τα μέτρα τα ψηφίζετε. Είστε η αριστερή συνιστώσα της κυβέρνησης. Εγώ έτσι σας θεωρώ!».

Και μάλλον τα αποδέχτηκε ο Ν. Τσούκαλης, που δεν έβγαλε άλλη κουβέντα από το στόμα του όση ώρα παρίστανε τη… γλάστρα στην εκπομπή.

Πάντως ωφελημένος βγήκε. Και τούτο  διότι την σήμερον ημέραν, που οι «φτυσές» του κόσμου πέφτουν σαν βροχή στη ΔΗΜΑΡ και τον εκπρόσωπό της (θυμηθείτε την… υποδοχή που έγινε στις 9-1-13 στο μνημνόσυνο για τη δολοφονία του αγωνιστή Τεμπονέρα, στην Πάτρα), είναι μέγα κέρδος κάποιος να σε αποκαλεί αριστερά, έστω και συνιστώσα της ΝΔ!

Αφήστε που οι γλάστρες δεν μιλούν! Πολύ περισσότερο γιατί να διαμαρτυρηθούν;

Ακούστηκαν όμως και άλλα, όπως για το Ν/Σ περί ακίνητης περιουσίας, που ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ απεφάνθη ότι ο πολύ μεγάλος βαθμός ιδιοκτησίας στην Ελλάδα, σε σχέση με τα οργανωμένα κράτη της Ευρώπης, αποτελεί «παθογένεια του συστήματος»! 

Οπότε καλά κάνει ο Μέγας Βεζύρης Στουρνάρας, -που ο Αλλάχ να μας κόβει ημέρες και να του χαρίζει χρόνια μπρε τζάνεμ- που φροντίζει σε σημείο που οι δικοί του, βλέπε Κ. Μητσοτάκης, να χαρακτηρίζουν το 2013 ως  «έτος δήμευσης της ακίνητης περιουσίας»!
Αυτό και αν δεν σημαίνει Βασιλικότερος του Βασιλέως!

Α, ρε, τι φίδια ζέσταιναν στον κόρφο τους και δεν το φαντάζονταν, οι πρώην σύντροφοι του στην Νομαρχιακή Αχαΐας του ΣΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς