Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Με ευχές για ανατροπές το 2013 οι φίλοι και σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας έκοψαν την πίτα τους

Δύο βίντεο του ISTOLOGIOU από την κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, 
στην Αγορά Αργύρη.

Παρόντες οι βουλευτές του Βασίλης Χατζηλάμπρου και Μαρία Κανελλοπούλου
Η πίτα του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας.
Με ευχές για υγεία και επιτυχή πορεία του κόμματος, ώστε το 2013 να είναι η χρονιά των ανατροπών, οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, στην δημοτική αίθουσα, επί της συμβολής των οδών Αγ. Ανδρέου  και Ζαΐμη, όπου και η Αγορά Αργύρη.  Ώρα 7.30 μ.μ. της 1ης Φεβρουαρίου 2013 και όλοι ήσαν εκεί, στη συνάντηση γενεών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος κόπει την πίτα.

Προηγήθηκε η ομιλία του Γιώργου Γιαννόπουλου, γιατρού του νοσοκομείου Ρίου και μέλους της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχή  πορεία της οργάνωσης Πάτρας, που στις εκλογές του Ιουνίου 2012, με το ποσοστό ψηφοφόρων που προτίμησαν  το κόμμα κατέταξαν την Αχαΐας στην πρώτη σειρά πανελλαδικά. Ευχήθηκε υγεία για το έτος 2013 και στη συνέχεια έκοψε τα ονοματισμένα κομμάτια της πίτας.

Ακολούθως οι βουλευτές Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου μαζί έκοψαν κομμάτι υπέρ του λαού και ευχήθηκαν στους παρευρισκομένους, που δεν ήσαν και λίγοι. Οι εκτιμήσεις των παρευρισκομένων αναφέρουν πως πέρασαν τουλάχιστον εξακόσια άτομα από την Αγορά Αργύρη, έως το τέλος της εκδήλωσης, που κράτησε αρκετή ώρα.

Χαρακτηριστικό της ομοψυχίας που επικρατεί μεταξύ των μελών και των βουλευτών του κόμματος είναι ότι όταν κατά την κοπή κομματιών από τους βουλευτές ακούστηκε φίλος χαριτολογώντας να λέει: «Πάρτε το μαχαίρι και οι δύο, να κόψετε την πίτα και μετά… σφαχτείτε», οι Βασίλης Χατζηλάμπρου και Μαρία Κανελλοπούλου χαμογέλασαν και όχι μόνον δεν πήραν μαχαίρι, αλλά ο πρώτος πήρε μυστράκι  του γλυκού για να κόψει κομμάτι. Συμβολισμός με νόημα; Μάλλον!

Παλιοί σύντροφοι από τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια, που τώρα βρίσκονται στον ανθό της τρίτης ηλικίας, έδωσαν το παρών. Νεότεροι σύντροφοι που συναντήθηκαν με την παλιά φρουρά στις διαδηλώσεις  και στους καθημερινούς αγώνες έδωσαν παρουσία. Ψηφοφόροι και φίλοι που συναντηθήκαν στο καμίνι των προεκλογικών ζυμώσεων δεν έλειψαν από τη βραδιά αυτή, που στο τέλος μετετράπη σε ευκαιρία για συζητήσεις σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στα “πηγαδάκια” των συζητήσεων.  
Πάντως πίτες έκοψαν και οργανώσεις του κόμματος, με πρόσφατη αυτή του Ανατολικού Διαμερίσματος που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τα μέλη του στα γραφεία του κόμματος επί της οδού Κορίνθου 313.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ blog
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς