Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η ιστορία της μετακόμισης ενός ποσού χαρτονομισμάτων από τον ορθοπεδικό χώρο στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ορθοπεδικός, π. δήμαρχος Μεσσάτιδας Θαν. Κολλιτσίδας.


Ήταν μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, τότε, 12-1-2013, που διεξάγονταν η συνέλευση των αυτοδιοικητικών του ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Ελλλάδος, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

Κατά την έναρξη των εργασιών ο προεδρεύων πνευμονολόγος Γιάννης Λύχρος, περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδος, ανακοίνωσε ότι η είσοδος στον χώρο είναι ελευθέρα, υπό την προϋπόθεση ότι η έξοδος επιβαρύνει τον εξοδούχο με ποινή 2 ευρώ. «Για την αντιμετώπιση της πληρωμής του ενοικίου» όπως είπε από μικροφώνου.

Στο βήμα σε κάποια ώρα ανεβαίνει ο επίσης γιατρός ορθοπεδικός Θανάσης Κολλιτσίδας. Τελειώνει την ομιλία του και ο επόμενος που ανέρχεται στο βήμα, μόλις με την ολοκλήρωση της δικής του ομιλίας κατέρχεται, αντιλαμβάνεται ότι στο πάτωμα έχουν πέσει κάποια χαρτονομίσματα. Σκύβει, τα παίρνει και τα παραδίδει στον προεδρεύοντα, ο οποίος ανακοινώνει:

«Ευρέθησαν αυτά τα χαρτονομίσματα, όποιου του έπεσαν να έρθει και να τα παραλάβει. Εκτός και τα αφήνει ως συμβολή για να πληρώσουμε το νοίκι».

Ο προηγούμενος αυτοδιοικητικός (π. δήμαρχος Μεσσάτιδας) γιατρός Θαν. Κολλιτσίδας, σηκώνεται όρθιος ψάχνεται και αμέσως κατευθύνεται στον συνάδελφο πνευμονολόγο Γιάννη Λύχρο. Κάτι του λέει από κοντά χαμογελώντας και ακούγεται ένα «ευχαριστούμε» από τον πνευμονολόγο.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι εκεί μεταξύ των δύο γιατρών έγινε κάποια συμφωνία… πάνω στο τραπέζι. Ο μεν πνευμονολόγος  «έφτιαξε» τα πνευμόνια του ορθοπεδικού, γιαυτό και έφυγε χαμογελαστός, ο δε ορθοπεδικός συνέβαλε στην… ορθοπέδηση  των οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ! Και ο προεδρεύων έκλεισε το ζήτημα κι αυτός χαμογελαστός!

Τώρα μπορεί κανείς να μου πει γιατί έχω την αίσθηση ότι ο αγαπητός Θανάσης  "ποίησε την ανάγκη φιλοτιμίαν"; Όχι, πέστε μου, για  να με απαλλάξετε κι εμένα από τα κακέντρεχα αισθήματά μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς