Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ο Θεός να μεριμνήσει και μας διαφυλάξει από άδικο κι από κακό υπουργό σαν τον… Λοβέρδο!

Με τη μανία που έχει, εάν γίνει υπουργός, είναι ικανός να κλείσει ως οροθετικούς στην φυλακή όλους τους Έλληνες.



Ωχ, μιλά για δράση αυτός που έκλεισε άδικα οκτώ μήνες τα θηλυκά για να βγει βουλευτής!


Δέσμη προτάσεων εξάμηνης διάρκειας για την ανάπτυξη και τον απεγκλωβισμό της οικονομίας από τη γραφειοκρατία παρουσίασε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος και μέλη της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας» (ΡΙΚΣΣΥ), τονίζοντας την «ανάγκη άμεσης δράσης».
Περί δράσης μίλησε ο Α. Λοβέρδος και πάγωσε η ψυχή των θηλυκών! Θα διαβάσετε παρακάτω και θα καταλάβετε.
Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν και μετά από σχετική ερώτηση, ο A. Λοβέρδος αποσαφήνισε ότι σε ένα εξάμηνο θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος, το οποίο, όπως είπε, δεν θα είναι ένα ΠΑΣΟΚ νούμερο 2.

Σε άλλη ερώτηση για τη λίστα Λαγκάρντ είπε ότι θα ψηφίσει τη θέση της τρικομματικής κυβέρνησης, ενώ για το ενδεχόμενο υπουργοποίησής του σε περίπτωση ανασχηματισμού είπε ότι η απάντησή του εξακολουθεί να είναι «όχι».

Τέλος, επισήμανε την ανάγκη μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που χρειάζεται, όπως είπε, συμμαχίες χωρίς αποκλεισμούς.

Μάλλον ξερογλύφεται για υπουργείο ο Ανδρ. Λοβέρδος…

Και λίγα για την Ιστορία…

Σχετικά περί της αξιοπιστίας του Αχαιού Ανδ. Λοβέρδου η εφημερίδα ΑΥΓΗ σε χθεσινό σχόλιο του Α.Γ. υπό τον τίτλο «Χαστούκι Λοβέρδου» μας υπενθύμισε τα παρακάτω:

 «Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα δήλωνε πέρυσι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος αναφορικά με τον εντοπισμό 22χρονης οροθετικής ιερόδουλης στο κέντρο της Αθήνας. Άραγε τι λέει μετά την απόφαση της 7ης Ιανουαρίου; Αθώες και με τη βούλα πια οι τρεις από τις οροθετικές που έμειναν οκτώμισι μήνες στη φυλακή επειδή έτσι γούσταρε ο Λοβέρδος, τότε που το είχε βάλει αμέτι μουχαμέτι να καθαρίσει το κέντρο και να αποτραβήξει την προσοχή από το Μνημόνιο και βέβαια να εκλεγεί βουλευτής χρησιμοποιώντας την παλιά καλή συνταγή... Σεξ και αίμα...

Α, η αλήθεια να λέγεται... Με το παραμυθάκι των οροθετικών -σε απόλυτο συντονισμό με τη Χ.Α.- ο Λοβέρδος, πράγματι, αφού μίλησε στην καρδιά του «οικογενειάρχη», ξαναβγήκε βουλευτής σε αντίθεση με την Διαμαντοπούλου που δεν τα κατάφερε... Δεν είχε αντίστοιχο παραμύθι...

Τότε, για να προστατευτούν οι «Έλληνες οικογενειάρχες που πηγαίνουν στους οίκους ανοχής μεταφέροντας έτσι τη νόσο στα σπίτια τους» -έτσι έλεγε ο τότε υπουργός Υγείας- διαπομπεύθηκαν νεαρές γυναίκες και οι οικογένειές τους.

Πολλά εγχώρια ΜΜΕ αναπαρήγαγαν τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ. στην ιστοσελίδα της. Τότε η δημοσίευση είχε γίνει βάσει της εισαγγελικής διάταξης που την επιτρέπει για να «προστατευτούν» οι πραγματικοί εγκληματίες «οικογενειάρχες».

Περιμένουμε σε μία από τις επόμενες δημόσιες εμφανίσεις του ο κ. Λοβέρδος να ζητήσει συγγνώμη με τη μισή ένταση απ’ αυτή με την οποία ζητούσε τα κεφάλια τους...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς