Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Αναζητούν τα ίχνη του παραχαράκτη της λίστας Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς

Οι οικονομικοί εισαγγελείς ερευνούν ενδελεχώς.


Καταθέτουν οι συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου, καθώς και οι Διώτης, Καπελέρης
Παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου υπήρξε σήμερα όσον αφορά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, καθώς ζητήθηκε η συνδρομή της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έτσι ώστε να αναζητηθούν τα ίχνη του παραχαράκτη. Η παραγγελία από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου δόθηκε με αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα Έθνος.

Τα πιθανά ερωτήματα που μπορούν να απαντήσουν οι έρευνες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι πότε έγινε η μεταγραφή του cd σε στικάκι, έτσι ώστε να αποδειχθεί εάν αυτή έγινε επί υπουργίας του Γ. Παπακωνσταντίνου, εάν υπάρχει αλλοίωση, και από ποιο κομπιούτερ έγινε αυτή μεταγραφή.

Υπό το φως των νέων εξελίξεων καλούνται εκ νέου να δώσουν εξηγήσεις, οι δύο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Διώτης και Καπελέρης. Φαίνεται πως υπάρχουν γκρίζες ζώνες στις οποίες οι οικονομικοί εισαγγελείς θέλουν απαντήσεις.

Την Τετάρτη 9-1-13, καταθέτουν οι τρεις συγγενείς του Γιώργου Παπακωσταντίνου με την ιδιότητα του υπόπτου για τέσσερα κακουργήματα. Και οι τρεις εμμένουν στην αρχική τους θέση, ότι τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό είναι νόμιμα και φορολογημένα.

(Πηγή: http://www.megatv.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς