Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ιγκόγνιτο και μακριά από το πατραϊκό κοινό επισκέψεις του ΓΑΠ με το βαρύ όνομα!

Μετά την Πάτρα ο ΓΑΠ επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα των Παπανδρέου στο Καλέντζι. Η φωτογραφία είναι αρχείου, από την εποχή που  το ΠΑΣΟΚ εκμαύλιζε τους αντιστασιακούς για να τους παίρνει την ψήφο. Στη μέση με την γραβάτα, κρατώντας τη σημαία του 12ου Συντάγματος ΕΛΑΣ ο ανθυπολοχαγός "Ρήγας" πλαισιωμένος από αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθν. Αντίστασης, προ του ανδριάντα του "Γέρου" Παπανδρέου.
Επισκέφθηκε την Περιφέρεια Δ. Ελλάδος και μετά με τον Περιφερειάρχη έφθασαν στο Καλέντζι
Την εκλογική του περιφέρεια, την Αχαΐα, επισκέφθηκε ιγκόγνιτο, σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός με το βαρύ όνομα Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είχε συναντήσεις με πολιτικούς του φίλους και στελέχη της αυτοδιοίκησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πόλη που κάποτε διατηρούσε εκλογικό γραφείο, ο ΓΑΠ έχει έρθει κι άλλες φορές, αλλά για λόγους ασφαλείας του ιδίου προφανώς, οι άνθρωποι του κόμματος δεν τις ανακοίνωσαν.

Πάντως γύρω στις 2 μ.μ. επισκέφθηκε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα, τους αντιπεριφερειάρχες Γρηγ. Αλεξόπουλο, Γ. Αγγελόπουλο, Ν. Υφαντή τον Πρόεδρο του ΠΣ Κ. Καρπέτα και τους συμβούλους Α. Κελεπούρη και Δ. Μαυρόγιαννη.

Συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια στο νομό, ζητήματα υποδομών κ.α. Ανεπισήμως ετέθη το ζήτημα της κομματικής οργάνωσης που βρίσκεται σε διάλυση, καθώς αδυνατεί ακόμη και να μαζέψει εισφορές για την κάλυψη εξόδων ενοικίου κ.α. για το κτίριο του κόμματος στη Γεροκωστοπούλου με αποτέλεσμα την εγκατάλειψή του.

Στη συνέχεια, μαζί με τον περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, μετέβησαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Παπανδρέου, στο Καλέντζι, όπου ο ΓΑΠ είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ερυμάνθου, Θ. Καρπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς