Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό η Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και με ιδιαίτερη σημασία



Και ο Δήμος Πατρέων καλεί τις ΜΚΟ να προσφέρουν στους αδύναμους της πόλης
«Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά»: Με το μήνυμα αυτό, η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, ΜΚΟ, Ισότητας Φύλων, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, προσκαλεί όλες τις ΜΚΟ και τις ομάδες εθελοντισμού σε μία ανοιχτή γιορτή αφιερωμένη στον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, από 09:00-15:00 στον  «Έσπερο», στην Πλατεία Γεωργίου.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού και στόχος είναι η ανάδειξη της κοινωνικής διάστασης του εθελοντισμού με την παροχή βοήθειας και στήριξης στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος καλεί τις Εθελοντικές ομάδες και τις ΜΚΟ  να  διαθέσουν  είδη τροφίμων και υποδήματα (ανδρικά και παιδικά) έτσι ώστε να ενισχυθεί η Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου και η Δημοτική Ιματιοθήκη, καθώς για πολλές οικογένειες της πόλης η κατάσταση είναι απελπιστική αφού στερούνται ακόμα και τα βασικά είδη επιβίωσης.
«Αν ενώσουμε όλοι τα χέρια δίνοντας ένα ελάχιστο δείγμα αγάπης και ανθρωπιάς στο συνάνθρωπο, θα έχουμε κατορθώσει κάτι πολύ σημαντικό! 
Η γιορτή του εθελοντισμού είναι ανοιχτή προς όλους!» αναφέρει η πρόσκληση της Αντιδημαρχου Εθελοντισμού κ. Μαρίας Ανδρικοπούλου- Ρούβαλη, προς τις ΜΚΟ και τις Εθελοντικές Οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς