Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Περισσότερες από 100 μεγάλες σακούλες, γεμάτες παιχνίδια, προσφορά στα φτωχά παιδιά




Ο ΣΚΑΙ Πάτρας 89.4 ευχαριστεί πολύ, όλους εσάς που συμβάλατε με τον οποιονδήποτε τρόπο, στην χθεσινή συγκέντρωση (Σάββατο 15-12-12) παιχνιδιών για τα φτωχά παιδιά της Πάτρας.


Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας προσέφερε και μια πρόσκληση για την θεατρική παράσταση «Στη Φάρμα των Ζώων»
Στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί για το Παιδί», ο καιρός μας βοήθησε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 και πραγματοποιήθηκε η καλύτερη δράση κοινωνικής προσφοράς στην Πάτρα των τελευταίων ετών.
O ΣΚΑΙ Πάτρας 89.4 με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών της Εθνικής Τράπεζας από το δίκτυο καταστημάτων της Πάτρας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού που οργάνωσε μια σειρά δρώμενων για τα παιδιά στην Πλατεία Γεωργίου δράση και την ευγενική υποστήριξη του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και του Δήμου Πατρέων, συγκεντρώσαμε  παιχνίδια όλων των ειδών και για όλες τις ηλικίες που ήδη κατευθύνονται για τα παιδιά του «Σκαγιοπουλείου Κέντρου Προστασίας Παιδιού Αχαΐας», τη «Μονάδα Σπαστικών Παιδιών» και για την Τράπεζα Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.
Παιχνίδια που προσφέρατε εσείς, μικροί και μεγάλοι σήμερα, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στην Πλατεία Γεωργίου, ενώ για τους «μικρούς Άι Βασίληδες» που μοιράστηκαν ένα παιχνίδι τους με τα παιδιά που τα έχουν ίσως μεγαλύτερη ανάγκη, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας προσέφερε και μια πρόσκληση για την θεατρική παράσταση «Στη Φάρμα των Ζώων» για τις 26 Δεκεμβρίου, εντελώς δωρεάν.
Ο απολογισμός ήταν εντυπωσιακός. Περισσότερες από 100 μεγάλες σακούλες, γεμάτες αρκουδάκια, κουκλάκια, τρενάκια, επιτραπέζια και κάθε είδους παιχνίδια, χωρισμένα ανά ηλικιακή ενότητα και ειδική κατηγορία.
Εκ μέρους όλων και κυριών των ίδιων των παιδιών που θα τα κρατήσουν τις επόμενες μέρες, σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ…

Φωτογραφία από την συγκέντρωση παιχνιδιών. Το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο μπροστά στη στοά του δημοτικού θεάτρου «Απόλλων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς