Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Στη ΔΗΜΑΡ πέσανε από τα σύννεφα και τώρα δηλώνουν Μαλάμω με τη φούρια σου και με τα κουμπούρια σου!

Θόδωρος Μαργαρίτης, ο μελλοντικός αριστεριστής "δια την ηθικήν της πολιτικής"!


Εκτός από τον Θόδ. Μαργαρίτη, που θα γίνει… αριστεριστής
«Είναι αρνητικό το γεγονός ότι δεν αξιολογήθηκε η συγκεκριμένη λίστα εδώ και πάρα πολύ καιρό, όπως θα έπρεπε. Σε κάθε περίπτωση, κάθε λίστα που αφορά σε παράνομες πράξεις δεν είναι δυνατόν να παραμένει χωρίς την αναγκαία αξιολόγηση», δήλωσε ο Φ. Κουβέλης, επισημαίνοντας την ανάγκη γνωστοποίησής της, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα ονόματα των μεγαλοκαταθετών στην Ελβετία.
Που τους κρύβει ποιος κυρ Φώτη; Μήπως ο σύμμαχός σας;  Ο συγκυβερνήτης σας;
 Είχε προηγηθεί, μια μέρα πριν, δελτίο Τύπου του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, του Πατρινού Νίκου Τσούκαλη, στο οποίο δελτίο, επισημάνθηκε ότι «στην Ελλάδα της νομιμότητας όχι μόνο δεν εισπράχθηκε ούτε ένα ευρώ, αλλά αναζητείται η λίστα. Οι εξηγήσεις καθίστανται πλέον επιτακτικές», θέλοντας να δείξει πως οι αιτιάσεις του Ευ. Βενιζέλου σχετικά με το «μη νόμιμο αρχείο» είναι ανυπόστατες, καθώς σε μια σειρά χωρών - μελών της Ε.Ε., τέτοιου είδους αρχεία έχουν αξιοποιηθεί επισήμως.
Να συμφωνήσει κανείς με τα παραπάνω, αλλά πως όταν εκφράζονται από ένα στέλεχος της ΔΗΜΑΡ με δύο περιόδους βουλευτής, που έχει περάσει από όλα το φάσμα της αριστεράς  την ΚΝΕ, το ΚΚΕ, τον συμμαχικό ΣΥΝ, τον ενιαίο ΣΥΝ, τον ΣΥΡΙΖΑ  και άρα υποψιασμένος στα περί ΠΑΣΟΚ;
Δηλαδή μας λένε από τη ΔΗΜΑΡ, να πιστέψουμε ότι δεν ήξεραν για το ποιόν του βαθέως ΠΑΣΟΚ; Τώρα ξαφνικά το έμαθαν και αλαφιάστηκαν; Καλά μας τα είπε χθες ο κύριος Ευάγγελος ο… έντιμος. Που εξεμάνη διότι: «το θράσος του κυρίου Τσίπρα δεν έχει όριο». Μα να λένε και οι της ΔΗΜΑΡ ότι δεν κατάλαβαν, ε, είναι σίγουρο ότι μας κοροϊδεύουν!
Ευτυχώς που ο βουλευτής και γραμματέας του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στο Mega, είπε για συγκάλυψη που στερεί τη χώρα από έσοδα και επεσήμανε πως η υπόθεση κρυβόταν «κάτω από το τραπέζι»!
Αλλά ξεκαθάρισε πως το θέμα δεν πρόκειται να ξανακρυφτεί. Ποτέ μάτα δε θα ματαγίνει! Από αυτούς που χρόνια έμαθαν να διαχειρίζονται τα κρατικά ταμεία, όπως τα λάφυρα των ηττημένων.
Όμως και ο Θ. Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, επεσήμανε, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, πως «είναι πραγματικά ο εξευτελισμός του πολιτικού συστήματος». Και ότι τώρα που έγιναν γνώστες αυτού ζητήματος θα λάβουν μέτρα. Διότι η ΔΗΜΑΡ «στα ζητήματα της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος και του κράτους θα είναι μια δύναμη ακραία, θα έλεγα αριστερίστικη».
Σιγά μωρε κυρ Θόδωρε,  μην κάνετε σαν τη Μαλάμω με τα κουμπούρια της!
Δεν καταλαβαίνετε ότι με αυτά που κάνετε κινδυνεύει η Κεντροαριστερά και η… ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας; Βαλτοί είστε, αμέτι μωχαμέτι, να βγείτε  από την κυβέρνηση; Δεν ακούσατε τον Χατζησωκράτη που δήλωνε στην αρχή της εβδομάδας στην ΤιΒι ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα γίνει αιτία να πέσει η Κυβέρνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς