Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγουν σε λίγο και στην Πάτρα οι συριζαίοι

 Παρακολουθήστε το ερασιτεχνικό βίντεο.

       Μετά το Αίγιο, τα Καλάβρυτα, την Κ. Αχαΐα και την Ακράτα
         
       Μετά το Αίγιο, τα Καλάβρυτα, την Κ. Αχαΐα και την Ακράτα ήρθε και η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ της Πάτρας να  στεγαστεί σε γραφεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόμματος και των πολιτών που θέλουν να συναντηθούν με τους βουλευτές του.    
        Η ανάπτυξη οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Πάτρα και η εξέλιξη του χρονοδιαγράμματος για την πανελλαδική συνδιάσκεψη, από την οποία υπολογίζεται ότι θα εκλεγούν γύρω στους πέντε χιλιάδες αντιπροσώπους που θα λάβουν μέρος στο ιδρυτικό συνέδριο της άνοιξης για τον νέο ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλλει επιτακτικά την ανάγκη για απόκτηση γραφείων του κόμματος και στην πόλη.
       Μετά από πολλή αναζήτηση αυτά ευρέθησαν και κλείστηκαν στον Α΄ όροφο πολυκατοικίας επί του οδού Μαιζώνος 313-315 και σε λίγο θα στεγάζουν το σύνολο των συνιστωσών, τους δύο βουλευτές, Μαρία Κανελλοπούλου και Βασ. Χατζηλάμπρου, που πια θα έχουν γραφεία εντός των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ,  την Γραμματεία του κόμματος, όπως την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, το ΕΚΜ, την ΑΚΟΑ και όποια άλλη δραστηριότητα προκύψει. Επί της οδού Μαιζώνος θα αναρτηθεί η ταμπέλα του κόμματος "ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ" και θα ανοίξει ένας νέος κύκλος για την αριστερά στην Πάτρα.
       Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο γραμματέας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Κώστας Σπαρτινός κατά τη συνέλευση της οργάνωσης Πάτρας του κόμματος την π. Τετάρτη στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, όπου έγινε παρουσία του μέλους της Γραμματείας από την Αθήνα Κώστα Πουλάκη. Περισσότερα στο βίντεο από τη συνέλευση.
        Και μία λεπτομέρεια. Τα γραφεία του ΣΥΝ, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου θα κλείσουν μόλις ολοκληρωθεί το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και θα εγκαταληφθούν μετά από περίπου 25 χρόνια. Για την ιστορία να πούμε ότι τα είχε νοικιάσει ο αείμνηστος Παν. Κοσιώνης και χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του ενιαίου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, μετά μέχρι σήμερα στεγάζουν τον ΣΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς