Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Επιστροφή της Έλλης στην ΝΕΤ

Τα όμορφα μάτια της Έλλης και πάλι από Δευτέρα στη ΝΕΤ.



Αναμονή Παναγιωταρέα για ΕΡΣ
 Την επιστροφή  της φιλοΠΑΣΟΚου δημοσιογράφου Ελλης Στάη στην παρουσίαση του  κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ  την προσεχή Δευτέρα 22/10, έκρινε το πόρισμα της ΕΔΕ, η οποία ερευνούσε  τις καταγγελίες που έκανε  σε βάρος της ο διευθυντής ειδήσεων, Βασίλης Θωμόπουλος. Το πόρισμα  της ΕΔΕ ουσιαστικά δικαιώνει  την Ελλη Στάη, η οποία από την  αρχή μιλούσε για περιστατικό  που διογκώθηκε στο πλαίσιο των  δημιουργικών διαφωνιών, που προκύπτουν μεταξύ των συνεργατών ενός δελτίου ειδήσεων. Κι αυτό, γιατί έκρινε ότι δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο άξιο σημασίας, ώστε να τεθεί ζήτημα αποπομπής της. Έτσι παραμένει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013 που λήγει το συμβόλαιό της.
Από την άλλη πλευρά ανακατατάξεις αναμένονται στο ΕΡΣ, του οποίου η θητεία έχει λήξει και ο κυβερνητικό εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κάνει προεργασία για επιλογή αρεστών στην κυβέρνηση.
Πέραν αυτών όμως η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα φέρεται να έχει  επιδείξει ενδιαφέρον για το ΕΡΣ αφού ανάλογη προτίμησή της για την προεδρία της ΕΡΤ κόπηκε διότι όπως αποδείχθηκε, το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς είχαν διαφορετικές προτιμήσεις. Σε αντίθεση με την ΕΡΤ, η υποψηφιότητα Παναγιωταρέα, φαίνεται να κερδίζει έδαφος όσον αφορά το ΕΣΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς