Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Σκωτζέζικο ντους η ανομολόγητη μεταφορά ΚΕΤχ σε Αγ. Ανάργυρους

Στιγμιότυπο από την κοινωνική προσφορά του Δ/τού ΚΕΤχ ταξίαρχου Θ. Μπερέτη, που πασχίζει για την ανέγερση Μνημνείου εκτελεσμένων της Κατοχής.


Συνάντηση σήμερα έξω από το Πεντάγωνο των βουλευτών Αχαΐας για το πρόβλημα
Με... σκωτζέζικο ντους μοιάζει η υπόθεση του λουκέτου του ΚΕΤx και της μεταφοράς του στην Αθήνα. Μια μόλις μέρα μετά τη διαρροή πληροφοριών περί αναστολής της μεταφοράς, για τουλάχιστον έναν χρόνο, χθες ένα έγγραφο που διακινήθηκε στο στρατόπεδο θορύβησε εκ νέου το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό.
Αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι έγγραφο που φέρει την υπογραφή ανώτερου αξιωματικού του ΚΕΤχ εντέλει το προσωπικό να καταγράψει το υλικό και παράλληλα να υπολογίσει πόσα οχήματα θα χρειαστούν για την μεταφορά του υλικού στην Αθήνα, χωρίς να έχει προηγηθεί η παραμικρή τεχνοοικονομική μελέτη! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση της στρατιωτικής ηγεσίας του Πενταγώνου είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού οριστικά να μεταφερθεί στο 301 Εργοστάσιο Βάσης στους Αγίους Αναργύρους.
Μάλιστα, υπέρμαχος αυτής της απόφασης είναι ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Κωνσταντίνος Γκίνης.
Στο μεταξύ, μετά την αναβολή του ραντεβού με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο την περασμένη εβδομάδα σήμερα το μεσημέρι, στις 12.30 οι βουλευτές της Αχαΐας, με πρωτοβουλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Νταβλούρου, θα συναντηθούν έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στη συνέχεια θα  επιδιώξουν συνάντηση με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι τους βουλευτές της Αχαΐας θα συνοδεύει και απόστρατος αξιωματικός του Σώματος Τεχνικού που έχει θητεύσει σε επιτελική θέση στο ΚΕΤΧ. Ήδη όλοι οι βουλευτές έχουν ενημερωθεί ώστε να είναι παρόντες στις κρίσιμες συναντήσεις που θα ακολουθήσουν και βεβαίως οποιαδήποτε απουσία θα «καταγραφεί» αρνητικά...
Πάντως, ο ίδιος ο Υπουργός κ. Παναγιωτόπουλος τηρεί έως τώρα μια ασαφή στάση καθώς ισχυρίζεται ότι οι εισηγήσεις που έχει δεχθεί από την στρατιωτική ηγεσία συγκλίνουν υπέρ του λουκέτου του στρατοπέδου της Πάτρας και της μεταφοράς του στους Άγιους Αναργύρους. Οι εισηγήσεις, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το thebest.gr, προέρχονται κατά βάση από τον Αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό Γκίνη. Πίσω από αυτές τις εισηγήσεις "οχυρώνεται" ο Παναγιωτόπουλος.
(Από το thebest.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς