Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Φυρερίσκος Ν. Μιχαλολιάκος: Είμαστε ναζί, αλλά δεν είμαστε κλέφτες!

Παρατηρείστε το σχετικό απόσπασμά από την κρατική τηλεόραση.

Ομολογία στου Γουδή κατά τον εορτασμό
της νεολαίας του
Απευθυνόμενος στη νεολαία της ΧΑ, σε εκδήλωση στου Γουδή, ο Ν. Μιχαλολιάκος και μιλώντας για «αυγή» και «φώς» μέσα στη «σάπια» πολιτεία, είπε ότι επανειλημμένα οι πολιτικές δυνάμεις χαρακτήρισαν τον ίδιο και τους οπαδούς του ναζί, ωστόσο δεν τους χαρακτήρισαν ποτέ κλέφτες.
Προφανώς ο χαρακτηρισμός ναζί δεν είναι προσβλητικός και ούτε θεωρείται παράνομος από τον αρχηγό της ΧΑ, ο εκθειασμός των ναζιστικών προτύπων, τα οποία καθώς φαίνεται ο φυρερίσκος Μιχαλολιάκος θέλει να μας κάνει να τα επιθυμήσουμε για να κυλήσει πάλι η ανθρωπότητα στο βόρβορο των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, που αυτά καταδικάστηκαν αμετακλήτως από το διεθνές δικαστήριο στη δίκη της Νυρεμβέργης!
«Μας είπαν ναζί, αλλά δεν μας είπαν κλέφτες. Μπορεί να χαιρετάμε ναζιστικά, αλλά δεν είμαστε κλέφτες, τα χέρια μας είναι καθαρά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος ο οποίος μάλιστα χαιρέτησε ναζιστικά τους οπαδούς του.
Η ομιλία Μιχαλολιάκου έγινε με αφορμή τη 12η γιορτή της «Ελληνικής Νεολαίας», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο άλσος του Ελληνικού Στρατού, στου Γουδή.
Στην είσοδο του πάρκου υπήρχαν τρία περίπτερα και η πρόσκληση αφορούσε μόνο σε Έλληνες. Στου Γουδή έδωσε το «παρών» σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Ομάδες περιφρούρησης, αποτελούμενες από κοντοκουρεμένους νεαρούς με στρατιωτικά παντελόνια, βρίσκονταν διαρκώς έξω από το χώρο.
Κύριε Υπουργέ Δημ... Αταξίας(!) να τους χαίρεσαι! Κι όταν αποκτήσεις γνώσης περί αντιμετώπισης του νεοναζισμού, τότε αποφασίζεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς