Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βορθολομαίο.


Σε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία των Σερρών που θύμισε σε παλμό και μαζικότητα την προεκλογική περίοδο, ο Αλέξης Τσίπρας κατέρριψε την κυβερνητική "ξαναμασημένη" προπαγάνδα για τη δήθεν αναγκαιότητα των μέτρων με το φόβητρο της αποπομπής της χώρας μας από την Ευρωζώνη. Και τόνισε πως είναι πατριωτικό και δημοκρατικό καθήκον να μην ψηφιστούν τα μέτρα.
Κατά την ακολουθείσασα συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη είπε: «Δυστυχώς οι εξελίξεις στο μεσοδιάστημα στον κόσμο και στη χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Η κρίση βαθαίνει. Οι δικές σας παρεμβάσεις μέσα από την οικουμενική σας ματιά είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες. Είναι παρεμβάσεις που έχουν στόχο τη φιλία, τη συνεργασία, την ειρήνη, τον διαθρησκευτικό διάλογο, πολύ σημαντικό αυτό, και θέλω να εκφράσω και πάλι την συμπαράστασή μας στο έργο σας».
            Από τη μεριά του ο Βαρθολομαίος εξέφρασε πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον του και τη στήριξή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς