Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Να σταματήσουμε τα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης



Όλοι και όλες στους αγώνες – Όλοι και όλες στους δρόμους
Με ανακοίνωσή της, η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ, που εκλήθη από τη κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας για να στηρίξει το πέρασμα των βάρβαρων και αντιλαϊκών μέτρων, καλεί τους πολίτες την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στο Σύνταγμα, για να υποδεχθούν με θερμές αντιμνημονιακές εκδηλώσεις της εκπρόσωπο του δόγματος «Ντόιτσλαντ ιμπεράλες».
Επίσης στηρίζει την κινητοποίηση της προηγούμενης ημέρας Δευτέρα 8 Οκτωβρίου για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, ενώ προς τον σκοπό να επικεντρωθεί η πάλη στην επίτευξη του στόχου αποφάσισε την ολιγοήμερη αναστολή των εργασιών μπρος την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.

Συγκεκριμένα στην απόφαση που έλαβε χθες η Γραμματεία, αναφέρει:
«Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στη σημερινή συνεδρίασή της, αποφάσισε την ολιγοήμερη μετάθεση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις αρχές Δεκέμβρη. Καλεί όλες τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να συγκεντρώσουν στις επόμενες εβδομάδες τις δυνάμεις τους στο καθήκον να σταματήσουμε τα μέτρα–φαρμάκι της κυβέρνησης και της τρόικας, να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τους φορείς που την εκφράζουν.
Πιο συγκεκριμένα:
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις «υποδοχής» της κ. Μέρκελ και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 9/10 στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Όπως και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων τη Δευτέρα 8/10 στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης – τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες.
Να μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η  κυβέρνηση της καταστροφής». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς