Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοσκόπηση Pulse: Σε απόσταση αναπνοής Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία Αρχείου.

Ανησυχητική αύξηση των ποσοστών
της Χρυσής Αυγής
Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ., την ώρα που “φουντώνει” ο κίνδυνος της Ακροδεξιάς, με τη Χρυσή Αυγή να αναδεικνύεται τρίτο κόμμα. Αυτό προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα “Το Ποντίκι”.
Σύμφωνα με τη σφυγμομέτρηση, στην εκτίμηση ψήφου -με αναγωγή επί των έγκυρων ψηφοδελτίων- η Ν.Δ. είναι πρώτο κόμμα με 25% και διατηρεί μικρό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ μόλις μίας μονάδας -πριν καν αποφασίσει και ανακοινώσει και εφαρμόσει τα νέα μέτρα - σοκ.
Όπως προαναφέρθηκε, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 24%, ενώ ανησυχητική είναι η αύξηση της Χρυσής Αυγής, η οποία καταλαμβάνει το 10,5% των προτιμήσεων. Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να σταθεροποιείται σε μονοψήφια νούμερα, αφού παίρνει μόλις 8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ακολουθούν με 6,5%, το ΚΚΕ καταλαμβάνει το 5% των προτιμήσεων, ενώ η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να πληρώνει ήδη το κόστος της συμμετοχής της στην κυβέρνηση και βρίσκεται στο 4,5%. Στο 1% βρίσκονται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Οικολόγοι και το κόμμα του Θ. Τζήμερου “Δημιουργία Ξανά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς