Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οι χρυσαυγίτες πέρασαν τη Βουλή των Ελλήνων για Ραφήνα ή Μεσολόγγι

Από τα έκτροπα στο Μεσολόγγι.


Αντιπαράθεση με αφορμή τα έκτροπα
στο παζάρι
Οξύτατη αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή Δράμας της ΝΔ και πρώην συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Δημήτρη Κυριαζίδη σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη στη Βουλή, καθώς οι χρυσαυγίτες βουλευτές πέρασαν για Ραφήνα ή Μεσολόγγι το ναό της Δημοκρατίας.
Κατά την διαδικασία κύρωσης της νομοθετικής πράξης για την αποκατάσταση των ζημιών που είχαν προκληθεί στο κέντρο της Αθήνας τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Δημ. Κυριαζίδης κατηγόρησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι χρησιμοποιούν ιερά σύμβολα, όπως η ελληνική σημαία, σαν «σκουπόξυλα» για να προβαίνουν με αυτά σε βίαιες πράξεις.
Κατέθεσε μάλιστα στα πρακτικά του Κοινοβουλίου, φωτογραφίες από τα πρόσφατα επεισόδια στην Ραφήνα επισημαίνοντας τις σκηνές με έκτροπα, όπου στελέχη της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται να χτυπούν τους πάγκους των μικροπωλητών με κοντάρια ελληνικής σημαίας.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν με οργή και ωρυόμενοι άρχισαν να φωνάζουν «είστε μασόνοι», «εσείς κάνατε τη σημαία κολ…ανο», ενώ ο Πρόεδρος του Σώματος ματαίως τους συνιστούσε να σεβαστούν το χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς