Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν να συσταθεί εξεταστική επιτροπή

Φωτογραφία Αρχείου.


Σχετικά με τη σύσταση  εξεταστικής επιτροπής από τη Βουλή
Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος η  διαδικασία συλλογής υπογραφών πολιτών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σχετικά με τη σύσταση  εξεταστικής επιτροπής από τη Βουλή, προκειμένου να  διερευνήσει τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στο μνημόνιο.
Πρώτος υπέγραψε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, τον οποίο συνόδευαν -και υπέγραψαν επίσης - τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας. Αντίστοιχη διαδικασία θα λάβει  χώρα στην πρωτεύουσα κάθε νομού, ενώ οι  υπογραφές που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Ο  κ. Καμμένος δήλωσε ότι  οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για να διερευνήσει «ποιοι οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, ποιοι έφεραν τον κ. Τόμσεν να γίνει υπερκυβερνήτης της Ελλάδος, καταλύοντας την εθνική κυριαρχία της χώρας», ενώ άσκησε κριτική στα  υπόλοιπα κόμματα για την στάση τους στο ίδιο ζήτημα.  


«Τα περισσότερα κόμματα προεκλογικά, συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού υποσχέθηκαν στον λαό μία και μόνο εξεταστική»  ανέφερε, ενώ υποστήριξε  ότι ΝΔ και ΔΗΜΑΡ «κάνουν πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς