Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τους γέροντες υποδέχθηκαν οι πάνοπλοι άνδρες των ΜΑΤ

Στιγμιότυπα σαν αυτό αποφεύχθηκαν το πρωί στην Περιφέρεια Δυ. Ελλάδος

Παράσταση στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας με απόντα των Περιφερειάρχη

Την υποδοχή των ΜΑΤ είχαν οι συνταξιούχοι του συλλογικού οργάνου της Πάτρας, όταν το πρωί στις 11 μετέβησαν στα γραφεία της διορισμένης Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος, για να καταθέσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας, σχετικό με την δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.
Εκεί την είσοδο του κτιρίου, στην ΝΕΟ, η είσοδός των συνταξιούχων έγινε υπό το άγρυπνο βλέμμα των οπλισμένων με ασπίδες πλέξιγκας, με κράνη και γκλοπς… ανυπεράσπιστων παιδιών της Αστυνομίας, που φοβήθηκαν επέκταση και στην Πάτρα, των επεισοδίων που έχουν ξεκινήσει από τις 6 π.μ. προ του χώρου του στρατοπέδου των ΜΑΤ στου Γουδή, όπου συνδικαλιστές των ενστόλων συναδέλφων των έχουν αποκλείσει την πύλη, από την οποία την ίδια ώρα θα ξεκινούσαν οι κλούβες των ΜΑΤ για Θεσσαλονίκη, ώστε να εκπληρώσουν   το… ευαγές έργο του «πάνω χέρι κάτω χέρι» στους διαδηλωτές.
Οι… πάνοπλοι και θαρραλέοι γέροντες πέρασαν τελικά την πόρτα, δίχως να συναντήσουν τον διορισμένο κυβερνητικό Περιφερειάρχη, που έλειπε στην Κέρκυρα κι αφού συνάντησαν τον αναπληρωτή του υπάλληλο, του κατέθεσαν το υπόμνημα και παράλληλα απαίτησαν την απομάκρυνση των… ανυπεράσπιστων ανδρών των ΜΑΤ. Έτσι οι ΜΑΤαδόροι αποσύρθηκαν  αφού προηγουμένως οι επικεφαλής τους πήραν την διαβεβαίωση ότι οι ετοιμόρροποι παππούδες τους δεν πρόκειται να απειλήσουν την σωματική ακεραιότητα των ανδρών του Σώματος και την… φιλοτιμία για την οποία διακρίνονται!
Ε, μετά από αυτό κάποιοι πρότειναν να ανακράξουν άπαντες οι παρόντες «εύγε σας κύριοι της συγκυβέρνησης, για την ευαισθησία σας απέναντι στα τιμημένα γηρατειά»! 

* Το Σάββατο το πρωί στην Πάτρα, το Συντονιστικό συνταξιούχων (ΠΑΜΕ και ΚΚΕ) πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς