Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μας ετοιμάζουν κουστούμι φορολογίας κι από τους Δημάρχους

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης φαντάζεται τους δημάρχους σαν τον εαυτό του!


Αποκαλυπτικός Ευριπίδης στον 
ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ
 Ακούγοντας το πρωί στο ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Άρη Πρωτοσάλτε, τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπ. Στυλιανίδη, δεν σας κρύβω ότι ένοιωσα ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνάει.
Ο λόγος ήταν για τους… άτακτους δημάρχους, που από αύριο βγαίνουν σε διήμερη απεργία διεκδικώντας  τους πόρους που η μνημονιακή κυβέρνηση έχει αφαιρέσει, οδηγώντας τους δήμους στην οικονομική ασφυξία. Και τι είπε ο άνθρωπος;
«Οι δήμαρχοι ας καταλάβουν ότι οι τρύπες που δημιουργούν στους προϋπολογισμούς των δήμων θα πρέπει να τις κλείνουν με πόρους που θα εξοικονομούν από έξυπνες δράσεις» είπε και πρότεινε την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνω στις ταράτσες των σχολείων, με χρήματα που θα βρουν από ευρωπαϊκά προγράμματα.
Έξυπνη ιδέα, αλλά τα προγράμματα θέλουν και ίδια συμμετοχή. Κι όταν οι δήμοι δεν έχουν να πληρώσουν ούτε  τις ανελαστικές δαπάνες, τι γίνεται;
Και πάλι την απάντηση την έδωσε ο Ευριπίδης μας:
«Να βρουν χρήματα από… μόχλευση ακίνητης περιουσίας οι δήμοι. Όχι αξιοποίηση, είπε, αλλά μόχλευση». Που σημαίνει στο σφυρί η δημοτική περιουσία.
Και επιτέλους, ισχυρίστηκε, δεν είναι κακό να φορολογηθούν οι δημότες από τους δημάρχους!
Ε, κάτι τέτοια είναι που μηχανεύονται οι της Τρόικας εσωτερικού, προκειμένου να μείνουν χρήματα για να ξεπληρώσουν τις δόσεις που έχουν αναλάβει έναντι των τοκογλύφων!
Δηλαδή όποιος περνάει από το καλύβι μας θα φορολογεί.
Το λένε κι αλλιώς: «Μάθανε ότι γ… και πλακώσαν κι οι…» ανέραστοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς