Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Μαστίγιο με 15 δισ. ζητούμενα από την συγκυβέρνηση και ΜΑΤ

Αύρα νερού της αστυνομίας. Κάτι σαν "ισοδύναμο μέτρο" στις περικοπές των ενστόλων!
 Ο Ν. Δένδιας επιβεβαιώνει την ύπαρξη των τριών αντλιών νερού

* Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης "διαπραγματεύονται σκληρά" αυξάνοντας το πακέτο μέτρων από τα 11,5 στα 15 δισ. ευρώ
* Συζητούν έκτακτη εισφορά στα ενοίκια, αυξάνουν τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις!
* Βία κατά των διαδηλώσεων ζητεί από την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μ. Βορίδης
* Να γίνει ιδιώνυμο αδίκημα η κουκούλα στις συγκεντρώσεις επιμένει ο αναπληρωτής υπουργός Χ. Αθανασίου, ήρθαν και οι πρώτες αστυνομικές αύρες από το Ισραήλ
 Από συνάντηση σε συνάντηση η τρόικα εσωτερικού αυξάνει το κοινωνικό πακέτο μέτρων με νέες περικοπές σε συντάξεις και μισθούς και με την επιβολή νέων φόρων, όπως η ιδέα για έκτακτη εισφορά 150 ευρώ στα ενοίκια. Συνολικά αυξάνεται και το πακέτο, αγγίζοντας τα 15 δισ. ευρώ. Για να περάσουν αυτά τα μέτρα, η κυβέρνηση στήνει σκηνικό τρόμου με ανοιχτές απειλές για καταστολή των κινητοποιήσεων. Ο αναπληρωτής υπουργός Χ. Αθανασίου επανήλθε με την πρότασή του να γίνει ιδιώνυμο και μόνο η αμφίεση με κουκούλα στις διαδηλώσεις.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μ. Βορίδης κάλεσε την κυβέρνηση να επιβάλει τον νόμο "ασκώντας το μονοπώλιο της έλλογης κρατικής βίας". Στον Πειραιά έφτασαν και τα σύγχρονα εργαλεία καταστολής, οι αστυνομικές αύρες από το Ισραήλ.

Για περισσότερη ενημέρωση κάνετε κλικ στα υπογραμμισμένα και διαβάστε τα ρεπορτάζ από την σημερινή εφημερίδα «Αυγή» που παραπέμπει το ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς