Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Αναδιαπραγμάτευση συμφωνίας τους εξετάζουν τώρα οι τρεις…Καμπαλέρο

Έφεραν τα πάνω κάτω με τις... τρομερές ιδέες τους για απαγκίστρωση, αναδιαπραγμάτευση κλπ.

Ξέχασαν την «επαναδιαπραγμάτευση» του Μνημονίου που υπόσχονταν προεκλογικά
Σε επαναδιαπραγμάτευση των όρων συγκυβέρνησης έχουν μετατρέψει οι τρεις Καμπαλέρο Σαμαράς - Βενιζέλος - Κουβέλης την «επαναδιαπραγμάτευση» του Μνημονίου που υπόσχονταν προεκλογικά. Και αυτό σε ένα παιχνίδι χρέωσης ο ένας στον άλλον της ευθύνης για τα αντικοινωνικά μέτρα που έχουν έτοιμα να εφαρμόσουν.
Ο Ευ. Βενιζέλος εκτίμησε αιφνιδίως ότι «είναι δύσκολο να συμφωνήσει στα μέτρα των 6,5 δισ. που αφορούν τους μισθούς και τις συντάξεις», όπως διαρρέει το ΠΑΣΟΚ ότι είπε στην Τρόικα.
Ο Αντ. Σαμαράς διαμηνύει ότι θα κάνει το παν για να διασφαλίσει τη θέση της χώρας στο ευρώ αλλά και τις συντάξεις στις 8 Αυγούστου!
Ο Φ. Κουβέλης δεν παίζει ούτε με τη θέση της χώρας στο ευρώ ούτε με τις αγωνίες εργαζομένων και συνταξιούχων, οπότε έχει δίκιο ο Σαμαράς, δίκιο και ο Βενιζέλος...

Υπό το βάρος των αλληλοεκβιασμών οι τρεις «Καμπαλέρο» πολιτικοί αρχηγοί συναντώνται σήμερα το απόγευμα για τρίτη και φαρμακερή φορά τις τελευταίες ημέρες. Εκτιμάται ότι την υπογραφή τους προς την Τρόικα θα την τιμήσουν, ως γνήσια τέκνα της μεγάλης Μερκέλας του Βερολίνου!

- Έτοιμος για το μεγάλο "ναι σε όλα" ο Αντ. Σαμαράς προκειμένου να διασφαλιστεί η θέση της χώρας στο ευρώ.
- Σε ρόλο σκληρών διαπραγματευτών Βενιζέλος - Κουβέλης, θα ήθελαν η ανακοίνωση των μέτρων να συνοδευτεί από μια σταλιά επιμήκυνση.

 
Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς