Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Πλήρη διαφωνία βουλευτή Βουδούρη με Φ. Κουβέλη και ηγεσία ΔΗΜΑΡ

Οδυσ. Βουδούρης, βουλευτής ΔΗΜΑΡ: Να συνεργαστούμε με το ΣΥΡΙΖΑ


Κάλεσε την ηγεσία του κόμματός του σε γέφυρες επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ
 «Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε μια τακτική που λέει: “εφαρμόστε τους όρους του δεύτερου Μνημονίου και μετά θα συζητήσουμε για επαναδιαπραγμάτευση”. Αυτά γίνονται ταυτόχρονα...», δηλώνει ο βουλευτής Βουδούρης της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος κάλεσε την ηγεσία του κόμματός του να φτιάσει  γέφυρες επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. επιμένοντας, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του την επίσημη γραμμή του κόμματος και την απόφαση του Φ. Κουβέλη για στήριξη της κυβέρνησης και της γραμμής που διαμορφώνουν οι Σαμαράς-Στουρνάρας, κατ’ εντολή της Τρόικας, που συνιστά: “Πρώτα τα μέτρα και μετά η επαναδιαπραγμάτευση”.
Επίσης κάλεσε την ηγεσία του κόμματος να μην προχωρήσει σε κινήσεις προσέγγισης του ΠΑΣΟΚ, διότι:  «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε καμία σύμπραξη με τη χρεωκοπημένη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Όταν κάνει ουσιαστική ανανέωση στην ηγεσία του, τότε μπορούμε να μπούμε σε διαπραγματεύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ.
Όσον αφορά την προσωπική θέση που θα κρατήσει έναντι της κυβέρνησης άφησε να διαφανεί η ενδεχόμενη διαφωνία του αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις της προγραμματικής συμφωνίας, αφού, σε σχετική ερώτηση, υποστήριξε ότι “αν παραβούμε την προγραμματική συμφωνία, τότε θα πρέπει να υπάρξει μια συζήτηση”.
 Οι παραπάνω θέσεις διατυπώθηκαν από τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ αφότου είχε δηλώσει μία μέρα πριν στον ρ/σ Real,  ότι νοιώθει «μάλλον δικαιωμένος για την άποψή του να μην στηριχθεί η κυβέρνηση Σαμαρά».
Επισήμανε δε χθες, πως «δεν πρέπει να γίνει καμία νέα μείωση στους μισθούς και τις συντάξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς