Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αντίθετοι ο δρόμοι των "τριών" της ΔΗΜΑΡ Πάτρας με τον Ν. Τσούκαλη


Συντροφικά κεσάτια για τον Ν. Τσούκαλη στην Αχαΐα.



Κάθετα αντίθετος ο βουλευτής Βουδούρης, παραιτήθηκε κι ο Μπαγεώργος
Διευρύνεται το χάσμα και στη ΔΗΜΑΡ Πάτρας, ενώ ο Στ. Μπαγεώργος, μέλος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος είχε ζητήσει την π. Τετάρτη παράταση έως σήμερα για να καθορίσει την τελική του στάση, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Φώτη Κουβέλη δεν επείσθη να παραμείνει στο κόμμα και αποχώρησε τελικά.
Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να βρίσκεται σε έντονη αναταραχή μετά τη συμμετοχή στην κυβέρνηση συνεργασίας. Έτσι, ο Οδυσσέας Βουδούρης, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, σήμερα εξαπέλυσε βολές για την επιστολή υποτέλειας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους ηγέτες.
Ο Οδυσσέας Βουδούρης, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και διαφώνησε έντονα με το περιεχόμενο της επιστολής Σαμαρά.

Μίλησε για «απόλυτη προσήλωση της Ελλάδας στην εφαρμογή του μεταρρυθμίσεων» που συνιστά απόκλιση από τη συμφωνία των τριών πολιτικών αρχηγών. Χαρακτήρισε επίσης ανησυχητικό το γεγονός ότι απουσιάζει από το κείμενο η λέξη-κλειδί: «επαναδιαπραγμάτευση».

Η απόφαση για συμμετοχή στην τρικομματική κυβέρνηση εφαρμογής του μνημονίου θα απασχολήσει και άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, που φαίνεται να κατακρίνουν την απόκλιση από τις αρχικές προεκλογικές θέσεις του κόμματος. Και όπως φαίνεται οι τριγμοί θα συνεχιστούν. Εκκρεμότητες φαίνεται να υπάρχουν και με τα τρία διαφωνούντα στελέχη της Πάτρας, ήτοι τους Χρ. Σταυρόπουλο, Τάκη Παπαθεοδωρόπουλο και Β. Λοτσάρη, που είναι από τους πρωτοπόρους στην συγκρότηση του κόμματος στην Αχαΐα.
Οι παραπάνω. είναι ηλίου φαεινότερο ότι βρίσκονται σε αντίθετη τροχιά, από αυτή του βουλευτή Νίκου Τσούκαλη, που δείχνει προσηλωμένος στον Φώτη Κουβέλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς