Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Κύριε Κουβέλη, ακόμα συνεχίζετε να μιλάτε για απαγκίστρωση;

Ο καλός ψαράς, που ξέρει να απαγκιστρώνει!


Ενώ στη Βιλαρίμπα παίρνουν νέα μέτρα, στο Βιλαμπάχο ακόμα απαγκιστρώνουν...

Ο Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε κολακευτικά σχόλια για τον Υπουργό Οικονομικών αναγνωρίζοντάς του την αγωνιστική του στάση στο Eurogroup, κατά τη διάρκεια του οποίου επέμεινε στη επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής. Ίσως ο κύριος Κουβέλης να θεωρεί υπουργό Οικονομικών της χώρας τον κ. Γιούνκερ, ο οποίος είναι και ο μόνος που έκανε έναν υπαινιγμό για επιμήκυνση, λέγοντας ότι φαντάζεται ότι υπάρχει ένα τέτοιο αίτημα εκ μέρους της Ελλάδας...
Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για τον χρονικό ορίζοντα της επαναδιαπραγμάτευσης, τόνισε τη διαφωνία του σε σχέση με αυτό που δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Κεδίκογλου, ότι δηλαδή η κυβέρνηση μιλάει για "ορίζοντα τετραετίας", επιμηκύνοντας το χρονικό διάστημα ακόμα και μέχρι το 2020! Ιδού λοιπόν η επιμήκυνση!!!
Επίσης ο Φώτης Κουβέλης συνέχισε να μιλάει για "την αναδιαπραγμάτευση που θα οδηγήσει στη σταδιακή αποδέσμευση και απαγκίστρωση από τους επαχθείς όρους του μνημονίου". Ακόμα και σήμερα που ήδη παίρνονται νέα μέτρα από τη Διυπουργική, ακόμα και μετά το "ναι σε όλα" του Γ. Στουρνάρα στο Eurogroup.

(Από το πόρταλ left.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς