Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Οι παπαρδέλες για την παραίτηση Νικολόπουλου δεν λένε να τελειώσουν!

Τότε που δεν ήταν... εξαρτώμενος από ξένα κέντρα!


Ο έγκυρος σχολιαστής Παπαχρήστου αφήνει υπόνοιες για τον ΣΥΡΙΖΑ



Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Η Τρόικα Εσωτερικού τρέχει και δεν φτάνει. Προκειμένου να καλύψει τις υποκλίσεις της προς την Τρόικα Εξωτερικού της Μέρκελ, έβαλε την λάσπη στον ανεμιστήρα κι όποιον πάρει ο χάρος. Φέρουν τον παραιτηθέντα Νικολόπουλο να τον εκβιάζουν ξένες μυστικές υπηρεσίες (σ.σ.: προσέξτε πόσο έγκυρες είναι οι  πολιτικές παπαρδέλες που εξακοντίζουν) ενώ αφήνουν υπονοούμενα ακόμη και για τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Είναι δεδομένο ότι ο κ. Νικολόπουλος θα ήθελε να ήταν αυτός υπουργός και όχι ο κ. Βρούτσης. Ενδεχομένως να ένιωθε και υποτιμητικά στη συγκεκριμένη θέση του υφυπουργού, γιατί μπορεί να νιώθει ότι είναι πολύ σπουδαίο στέλεχος. Βεβαίως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η άποψή μας είναι ότι σχετίζεται με προσωπικές φιλοδοξίες και ενδεχομένως με ενδονεοδημοκρατικά ζητήματα».

Με τα παραπάνω ξεκίνησε, αρχή εβδομάδας προλειαίνοντας το έδαφος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, σχετικά με την παραίτηση του τ. υφυπουργού Εργασίας Ν. Νικολόπουλου από την κυβέρνηση.

Μάλιστα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, μετά την παραίτηση Νικολόπουλου απηύθυνε παραινέσεις:  «Θα πρέπει πάντα στις επιλογές μας και πολύ περισσότερο σε αυτές τις πολύ κρίσιμες φάσεις, να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο ποιους επιλέγουμε για τη στελέχωση της κυβέρνησης».

Τα παραπάνω, μη μας διαφεύγει ότι είναι λόγια που απηχούν τις απόψεις της ΔΗΜΑΡ, η οποία αποκαλύπτεται παιδί-θαύμα του Νεοδημοκρατικού σύστεμ!

Και η απάντηση έρχεται από τον παραιτηθέντα υφυπουργό Εργασίας, η οποία μπορεί μεν να αναφέρεται  στον υπ’ αριθμόν 1 συνεταίρο της Τρόικας Εσωτερικού που μας κυβερνά, πλην όμως αφορά και τον βασιλικότερο του Βασιλέως τρίτο εταίρο.

«Αλήθεια πιστεύετε ότι έχει δίκιο ο κ. Βενιζέλος να με αποκαλεί «ρίψασπι»; Η “ασπίδα,, μου, ποιον έπρεπε να υπερασπιστεί στο Υπουργείο Εργασίας; Εάν όχι τους εργαζομένους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αδυνάτους, τους ανάπηρους, τους φτωχούς, τους πολύτεκνους; Ποιους κ. Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ; Μήπως την Τρόικα και τους δανειστές; Αλήθεια, είναι άνευ σημασίας o κίνδυνος να κόψουν πάλι τον μισθό, την σύνταξη ή το εφάπαξ; Εάν όντως είναι “τίποτα,, οι επερχόμενες μειώσεις μισθών των αστυνομικών, των δικαστικών, των στρατιωτικών κ.α., όταν μάλιστα η ΝΔ δεσμευόταν για το αντίθετο, τότε και εγώ προσχωρώ στην αντίληψη του “δεν τρέχει τίποτα,,!!!». Και ακόμη: «Είναι προσωπική διαφορά των αρχών μου» με τις αρχές εκείνων, που προέρχονται είτε από Δεξιά, είτε από Αριστερά που ξέρουν μόνο από ρητορείες», είπε ο Ν. Νικολόπουλος από την Πάτρα που μίλησε σε πυκνό ακροατήριο, ρίχνοντας τα βέλη του κατά Αβραμόπουλου, Βενιζέλου και Κουβέλη.

Τ’ ακούς κύριε Φώτη; Και για σένα κτυπάει η καμπάνα, θα μπορούσε κανείς να  πει στον Φ. Κουβέλη.  
Και επειδή φαίνεται η λάσπη στο μυστρί της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ δεν έφτανε να “σκεπάσει,, τον αιρετικό Νικολόπουλο, αποφάσισαν να την τοποθετήσουν στον ανεμιστήρα. Έτσι που να διασκορπίζεται και αφενός μεν να λούζει τον αντιρρησία από την Πάτρα, αφετέρου να καθιστά ύποπτους όσους γύρω του θελήσουν να υπερασπιστούν αρχές και αξίες!
Παλιά τους τέχνη κόσκινο, λέει ο λαός μας. Αλλά το ερώτημα είναι: Εκείνο το τμήμα που καμώνεται την αριστερά, τι δουλειά έχει να μπλέκεται ως συνήγορος σε τέτοιες βρωμιές των δύο;  
Και βρήκαν το κατάλληλο πρόσωπο, στεγασμένο στην «ναυαρχίδα» του συγκροτήματος πρώην ΔΟΛ, το οποίο ανέλαβε από των στηλών των «Νέων» να μας εξηγήσει ότι τον παραιτηθέντα τον «κρατούν» μυστικές υπηρεσίες, γιαυτό και  τον οδήγησαν σε παραίτηση, για να βλάψουν την κυβέρνηση!
Σε σκοτεινά κέντρα που οδήγησαν τον Νίκο Νικολόπουλο σε παραίτηση από τη θέση του Υφυπουργού Εργασίας αποδίδουν στην ΝΔ την κίνηση του Αχαιού βουλευτή, σύμφωνα με άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ». Αυτή σύμφωνα με το άρθρο, είναι και η άποψη του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος «είναι πλέον βέβαιος ότι “κάτι τρέχει,, με τον Νικολόπουλο».
Ειδικότερα ο Γιώργος Παπαχρήστου μεταξύ άλλων γράφει:
«Φευ, η χαρά για τον Σαμαρά δεν κράτησε πολύ. Λίγο αργότερα, όταν έμαθε όσα είχε δηλώσει ο παραιτηθείς υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος σε συγκέντρωση στην Πάτρα (ότι «είναι διατεθειμένος να υπερασπιστεί την προεκλογική "σημαία" της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου με το όποιο κόστος»), άρχισε πάλι να τα βλέπει θαμπά. Είχε συγχυστεί τόσο...

Για την ακρίβεια, έγινε έξαλλος! Όπως μου ανέφερε στενός συνεργάτης του προέδρου Αντώνη και ένας από τους ανθρώπους που μιλούν πολύ συχνά μαζί του, είναι πλέον βέβαιος ότι «κάτι τρέχει» με τον Νικολόπουλο. Βεβαίως σε μια χώρα όπου η συνωμοσιολογία είναι «ψωμοτύρι» και αγαπημένη ενασχόληση των απανταχού της επικράτειας καφενείων, αυτό το «κάτι τρέχει» μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως.
Ότι ο Ν. Νικολόπουλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση με σοβαρές καταγγελίες εις βάρος της κυβέρνησης επειδή τον εκβίασαν Αμερικανοί, Γερμανοί, ο διεθνής σιωνισμός, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, η CIA, η ΜΙ6, η Μοσάντ, η τουρκική ΜΙΤ και δεν ξέρω ποιος άλλος.

Αλλά η πηγή μου στο Μαξίμου με διαβεβαιώνει ότι η υπόθεση “δεν σηκώνει καμιά πλάκα,, και πως η εντύπωση ότι ο Νικολόπουλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από κάποιο “κέντρο,, δεν είναι μόνο δική του, αλλά - εδώ είναι και το σοβαρότερο - και του Πρωθυπουργού Αντώνη!
Δεν γνωρίζω τι στοιχεία διαθέτουν ως προς αυτό, αν και αφήνεται να εννοηθεί ότι μπορεί αυτό το «κέντρο» να είναι και πολιτικός φορέας».
(Σ.Σ.: Συγγνώμη, εννοούν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν το λένε ευθέως. Μήπως επειδή αρέσκονται στα σασπένς).
«Γνωρίζω όμως ότι ο Νίκος Νικολόπουλος σε επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε “να μη γίνει η προσωπική του ζωή βορά στα μέσα ενημέρωσης,, και έλαβε τις σχετικές διαβεβαιώσεις πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.
Επίσης ο πρόεδρος Αντώνης, ο οποίος έχει σοβαρά προβληματιστεί από το γεγονός, φέρεται να έχει αποφασίσει να το ψάξει διεξοδικά το θέμα διότι, όπως σημείωνε ο δικός μου πληροφοριοδότης, φοβάται ότι “το ίδιο "κέντρο" μπορεί να κρατάει και άλλους,,. Τι εννοεί δεν ξέρω, αλλά όλα αυτά τα ποιος κρατάει ποιον και από πού, εμένα μου δημιουργούν μια ανασφάλεια...».
Έτσι ακριβώς. Δημιουργούν ανασφάλεια στον έγκυρο κύριο Γεώργιο Παπαχρήστου. Άλλωστε γιαυτό δεν έβγαλε στο ικάντι τα μαχαιροπήρουνα του Νίκου Νικολόπουλου. Άφησε οι σκιές να αιωρούνται, εκπλήρωσε την υποχρέωσή του και η διερμήνευση των υπολοίπων είναι δουλειά άλλου παππά!
Δυστυχώς, από τέτοιες βρωμιές η αριστερά και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετά έχει υποφέρει. Και οι αριστεροί γνωρίζουν. Άλλωστε όλους αυτούς τους έγκυρους δημοσιογράφους, που αρέσκονται στην άσκηση της αγυρτείας, αντί του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, τους λουστήκαμε προεκλογικά και τους καταγγείλαμε ως αργυρώνητους, ως ντήλερ των εκδοτικών συγκροτημάτων. Αυτών των συγκροτημάτων θέλουν να βρίσκονται υπεράνω νόμων ποινικών, πολιτικών και οικονομικών!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς