Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ως και οι… έγκυροι «Times» με τα παπαγαλάκια «της δραχμής» !

ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗ"


Η τράπεζα HSBC διέψευσε δημοσίευμά τους

Στα όρια του γελοίου, που, αν δεν είχε να κάνει με τους κινδύνους τους οποίους προκαλεί στην ελληνική (αλλά και την ευρωπαϊκή) οικονομία και την ψυχική υγεία των Ελλήνων, θα προκαλούσε τουλάχιστον θυμηδία, έχει φτάσει πλέον η γκρίζα προπαγάνδα που αναπαράγει το σλόγκαν "κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ = δραχμή", γράφει σε σημερινό δημοσίευμά της η Αυγή.
Μέχρι και οι… έγκυροι «Times» έχουν πλέον υπερβεί τα εσκαμμένα συντασσόμενοι με το σκληροπυρηνικό μνημονιακό μπλοκ, αναφέροντας ότι εάν στις 17 Ιουνίου επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα σημάνει την έξοδο της χώρας από το ευρώ. Μάλιστα, δημοσίευσαν και ρεπορτάζ, βάσει του οποίου η αγγλική τράπεζα HSBC προετοιμάζει τα ATMs της στην Ελλάδα να... βγάζουν "Καποδίστριες", "Κολοκοτρώνηδες" και "Παπανικολάου"! Και μπορεί μεν η τράπεζα να το διέψευσε, όμως τα "παπαγαλάκια" βρήκαν ξανά αφορμή να ξεσαλώσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι ο δείκτης στο Χρηματιστήριο έπεσε κάτω και από... τον βασικό μισθό, χάνοντας περί το 5%!
Είναι απορίας άξιο πάντως έως πού θα έφτανε η φημολογία, ειδικά μετά το χθεσινομεσημεριανό "timing" με συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της τράπεζας με επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών (μπορεί μεν το περιεχόμενο της συζήτησης να μην έγινε γνωστό, ωστόσο ζητήθηκε από τους πρώτους να μην καλλιεργούν κλίμα πανικού) αν δεν διέψευδε κατηγορηματικά η HSBC το σενάριο ότι προετοιμάζεται να βγει εκτός Ευρωζώνης η Ελλάδα (σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τράπεζα διεξήγαγε ελέγχους στις μηχανές αναλήψεων για να διαπιστώσει εάν μπορεί να προσαρμόσει τα μηχανήματά της στο νέο νόμισμα). Ντε και καλά και να δούμε, με το όποιο κόστος, "σκηνές Αργεντινής" και να ψηφίσουμε σύμφωνα "προς τας υποδείξεις"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς