Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Όσο τους βομβαρδίζουν τόσο οι πολίτες δεν φοβούνται!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.


Ο κόσμος γίνεται αποδέκτης των εκβιασμών που κάθε παπαγαλάκι του συστήματος, εγχώριο ή «εξωτικό», εξαπολύει με μαεστρία

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που θεωρεί πως είναι δυνατή μια αποτελεσματική επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης και η καταγγελία του Μνημονίου και πως οι απειλές ότι επίκειται αποβολή ή έξοδος από το ευρώ είναι εν πολλοίς μπλόφα.
Όλα τα άλλα κόμματα είναι απέναντι. Ο κόσμος γίνεται αποδέκτης των εκβιασμών που κάθε παπαγαλάκι του συστήματος, εγχώριο ή «εξωτικό», εξαπολύει με μαεστρία. Παρ' όλα αυτά φαίνεται πως οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως η βασική του πολιτική θέση που λέει «όχι στους εκβιασμούς» έχουν απήχηση κατά πολύ ευρύτερη από τα ήδη ανεβασμένα ποσοστά του.
Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της GPO που παρουσίασε η «Ανατροπή», παρά το γεγονός πως το 80,9% των ερωτηθέντων απάντησε πως η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει πάση θυσία στο ευρώ, σε επόμενη διευκρινιστική ερώτηση αν το «πάση θυσία» σημαίνει και την εφαρμογή του Μνημονίου, το 44,5% απάντησε αρνητικά. Σημειώνεται πως την καταγγελία του Μνημονίου επιθυμεί το 20,4% των ερωτηθέντων, ενώ την τροποποίησή του το 77,8%. Ενδεικτική της απήχησης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η απάντηση στην ερώτηση "αν είναι ισχυρό το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ", με το 48,4% που απάντησε "λίγο" να υπερισχύει του 45,4% που απάντησε «πολύ ισχυρό».
Εν ολίγοις, όσοι Σόιμπλε ή Σόι Μπλε (όπως χάριν αστεϊσμού μεταφράζουν κάποιοι τη Ν.Δ. στα γερμανικά) ή ειδήμονες οργανισμοί, ή fund όρνεα κι αν επιστρατευθούν, οι πολίτες έχουν βαρεθεί τους εκβιασμούς και δεν φοβούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς