Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Δεν προσχώρησαν σε μας τσεκουροφόροι «ακτιβιστές της δεξιάς»

Το σημερινό φοβικό δημοσίευμα της "Πελοποννήσου".

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε  δημοσίευμα της «Πελοπόννησος»

Τον κίνδυνο να εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμος επισείει ο πολιτευτής της ΝΔ Δημ. Τριανταφυλλόπουλος και καλεί την Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα να αφυπνιστεί. Μάλιστα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας της Δεξιάς «Πελοπόννησος» το θέμα φιλοξενείται σε πρωτοσέλιδο υπό τον τίτλο «“Ξύπνα ΠΑΣΟΚ,, φωνάζει η ΝΔ!». Και με ταγματασφαλίτικο πνεύμα καλεί ο πολιτευτής της ΝΔ να δώσουν τα ονόματα οι του ΠΑΣΟΚ όσων έχουν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, από το κόμμα τους, εάν δεν τους… καταδώσει η Τοπική Επιτροπή του αριστερού κόμματος. Έτσι γίνεται φανερό ότι οι άλλοτε υπόγειες συνεργασίες των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων σήμερα δυσκολεύονται, καθώς το κάθε κόμματα βρίσκεται στην πορεία του «σώζων εαυτώ σωθείτω».
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εδόθη η παρακάτω απάντηση:
«Με αφορμή τις συνεχείς και αστήρικτες επιθέσεις της τοπικής ΝΔ, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας, έχουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:
Τον από… ΣΥΡΙΖΑ κίνδυνο, επικαλείται η τοπική οργάνωση Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, που καλεί μάλιστα σε … «αφύπνιση» και το τοπικό ΠΑΣΟΚ, διαπιστώνοντας την  κοινωνική ανταπόκριση που έχουν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θέσεις που θα μεταφραστούν στις 17 Ιουνίου σε εκλογική νίκη, με κυβερνητική αυτοδυναμία!
Μπροστά στον πανικό και στην αμηχανία, που βρέθηκαν τα επιτελεία της Ν.Δ., έπειτα και από την φυγομαχία του κ. Σαμαρά από την τηλεοπτική αντιπαράθεση Α. Τσίπρα - Α. Σαμαρά, αναζητούν δεκανίκια στο ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την διαφαινόμενη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που θα σημάνει την ολοκλήρωση της νίκης του λαού, που ήδη  τους καταδίκασε και στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Η Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνεται, πως ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά, ότι έχει οδηγηθεί στην φτωχοποίηση και στην εξαθλίωση, εξ αιτίας των «θέσεων» και του προγράμματος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που δεν είναι άλλα από τα σκληρά, ανάλγητα, αντικοινωνικά και αποσαρθρωτικά για την Ελληνική κοινωνία μέτρα. Μέτρα που προβλέπουν οι νόμοι που ψηφίστηκαν, σε εφαρμογή του μνημονίου, κατ’ εντολή της τρόικας, από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και που αποτελούν ενυπόγραφες δεσμεύσεις από τα κόμματα αυτά και τους αρχηγούς τους. Οι δεσμεύσεις αυτές, αποτελώντας συνειδητή επιλογή τους, ήταν και είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ τους πρόγραμμα.

Η Ν.Δ. αντιλαμβάνεται, ότι δεν μπορεί πλέον να κοροϊδεύει και να παραπλανεί τον Ελληνικό Λαό, γύρω από τις προθέσεις και τους στόχους της. Επιστρατεύει λοιπόν άθλιες μεθόδους, ποταπές εκφράσεις και φτηνές προσωπικές επιθέσεις, σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και των στελεχών του, για να κάμψει το φρόνημα του Ελληνικού λαού, που ακούμπησε και ακουμπάει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προσβλέποντας στην ελπίδα για το παρόν του και το αύριο των παιδιών του. Ελπίδα, που μετά και τη συγκεκριμενοποίηση του κυβερνητικού μας προγράμματος, έγινε πεποίθηση σε όλο και μεγαλύτερα τμήματα του Ελληνικού Λαού, ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στις εκλογές της 17 Ιουνίου και ο σκληρός αγώνας Λαού και κυβέρνησης μετά, είναι ο μοναδικός δρόμος που μπορεί να μας βγάλει από την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση που μας έχουν οδηγήσει.
Η βεβαιότητα για τις επερχόμενες αλλαγές και ανατροπές, προς όφελος του λαού, προς όφελος της κοινωνίας και φυσικά σε βάρος της οικονομικής ολιγαρχίας, που θέλει να εξουσιάζει τον τόπο μας και τον πλούτο της χώρας, είναι που τρομάζει την Νέα Δημοκρατία, δέσμια του λόμπυ των Ελλήνων τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων, που μας έχουν δέσει χειροπόδαρα με τις δανειακές συμβάσεις και το μνημόνιο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν είναι συνηθισμένος σε χαφιεδισμούς και κινήσεις παρασκηνίου. Τα ονόματα όλων όσοι μας στηρίζουν και εργάζονται μαζί μας, για τη νίκη του Λαού στις 17 Ιούνη, είναι δημοσιευμένα στον τοπικό τύπο. Εμείς δεν ντρεπόμαστε για κανένα από τα μέλη, τα στελέχη και τους συναγωνιστές μας. Καλούμε όλο τον Ελληνικό Λαό να έρθει μαζί μας και να πάρει στα χέρια του την τύχη του. Στις τάξεις μας δεν εκλιπαρήσαμε να έχουμε τους «φίλους» του κ. Χριστοφοράκου, δεν έχουμε εμπλεκόμενους με το Βατοπέδι και τα ολυμπιακά σκάνδαλα, δεν προσχώρησαν σε μας τσεκουροφόροι «ακτιβιστές της δεξιάς» και άλλα λουλούδια του νεοφασιστικού χώρου, ούτε επιστρατεύσαμε υπόδικους για κατάχρηση δημοσίου χρήματος.
Κύριοι της ΝΔ, “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί,,. Ασχοληθείτε με τα σοβαρά πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, στα οποία εσείς οδηγήσατε την Ελληνική Κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς