Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τελικά είναι αντιευρωπαίος δημαγωγός ο Σαμαράς ή άσχετος!

Τα πάντα στο βωμό του κομματικού σκοπού!


Διαφωνεί με την επανένωση οικογενειών νομίμων μεταναστών που προβλέπει ευρωπαϊκή Οδηγία !

Συμφωνεί ο Αντ. Σαμαράς, πρόεδρος της σημερινής ΝΔ, με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και την ΝΔ του Κ. Καραμανλή; Ερώτημα τούτο καθώς μεν ο Κ. Καραμανλής συστρατεύεται μαζί του στον εκλογικό αγώνα για την άνοδο της ΝΔ –κι αυτό πέρα από τις εξηγήσεις που χρωστά για το τι έφταιξε και παραιτήθηκε από την ηγεσία- ο δε Σαμαράς κατεδαφίζει ένα κοινωνικό μέτρο που ψήφισε η κυβέρνηση του προκατόχου του, με την σύμφωνη γνώμη και των υπολοίπων κομμάτων.
Σήμερα λοιπόν, έκανε δηλώσεις ο εκπρόσωπός του Μιχελάκης, με τις οποίες κατακρίνει την πρόταση Τσίπρα για επανένωση οικογενειών των νόμιμων μεταναστών ως επικίνδυνη και περιθωριακή. Όμως η επανένωση των οικογενειών των νόμιμων μεταναστών  αποτελεί πρόβλεψη συγκεκριμένης οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία μάλιστα έχει ενσωματώσει από ετών η Ελλάδα στην εσωτερική έννομη τάξη της. 
Ακριβώς! Οι όροι της οικογενειακής επανένωσης προβλέπονται από τα άρθρα 53-60 του νόμου 3386/2005, που ψήφισε η κυβέρνηση Καραμανλή, και το ΠΔ 131/2006 της ίδιας κυβέρνησης, που αφορά την «Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία 2003/86/ΕΚ σχετικά με το δικαίωμα οικογενειακής επανένωσης».
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνα δημαγωγοί ή άσχετοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς