Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πάτρα: Νικητής των συγκεντρώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ!

Με την παραπάνω φωτογραφία, τραβηγμένη πολύ ενωρίς από την έναρξη της ομιλίας Αλέξη, η ΑΥΓΗ τιτλοφορεί σχετικό σχόλιό της.

Δεν είναι η εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ, γράφει η ΑΥΓΗ στο φύλλο της Παρασκευής 4-5-12,  για τη συγκέντρωση που έγινε την Τετάρτη στην Πάτρα, αλλά των ειδησεογραφικών site της Αχαΐας (epatra.gr, achaianews.gr, dete.gr, symboulos.gr κ.ά.). “Πάνω από 4.000 πολίτες όλων των ηλικιών στην πλατεία Γεωργίου. Tη μεγαλύτερη συγκέντρωση της προεκλογικής περιόδου "πέτυχαν" στην Πάτρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, αφού η συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου θύμιζε τις "καλές" για το ΠΑΣΟΚ εποχές! Η πλατεία ήταν γεμάτη και ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός με το σύνθημα "ανατροπή" από τους χιλιάδες των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ”, τονίζουν.
Ο ίδιος “χαμός” έγινε και μετά την συγκέντρωση στην Πάτρα, όταν ο Αλ. Τσίπρας, οι υποψήφιοι βουλευτές και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κάθισαν σε καφετέρια σε κεντρικό δρόμο της πόλης.
Υπενθυμίζεται ότι (σύμφωνα με το thebest.gr) ο Α. Σαμαράς πήγε στην Πάτρα με 20 πούλμαν, ενώ ο Ε. Βενιζέλος δεν γέμισε καν το κλειστό γυμναστήριο των 2.000 θέσεων στο οποίο μίλησε. Εννοείται ότι ούτε ο πρόεδρος της Ν.Δ. ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν να μιλήσουν με τους πολίτες. Και προφανώς αυτοί επέλεξαν ποιον πολιτικό αρχηγό θέλουν να ακούσουν και με ποιον να συζητήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς