Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Σημαντική η άνοδος που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδικό επίπεδο

Δεν σταμάτησε ούτε δίλεπτο η προσέλευση ψηφοφόρων στο στέκι.

Κρυφή δημοσκόπηση για την Πάτρα την ανεβάζει στο 24%

 Μία πληροφορία, που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα να φτάνει ψηλά, ήρθε να ταράξει από το μεσημέρι τα προκαλέσει  μέγιστη αισιοδοξία στα στελέχη του σχήματος για εκλογή δύο βουλευτών, κάτι που μέλλει να αποδειχθεί στην κάλπη αύριο. Εταιρεία δημοσκοπήσεων ερωτηθείσα ενημέρωσε για αλματώδη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ πανελληνίως, ενώ ιδιαίτερα στην Πάτρα τον τοποθετούν οι ερωτηθέντες στο 24%!
Το ίδιο ενθαρρυντικό πανελλαδικό κλίμα αποδοχής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσιάζεται μέχρι αυτή την ώρα, περίπου 10 το βράδυ του Σαββάτου, παραμονή εκλογών, εκπέμπεται κι από τους πολίτες της Πάτρας και εισπράττεται από τα μέλη του σχήματος που βρίσκονται νυχθημερόν στο εκλογικό στέκι, την τελευταία εβδομάδα. 

Ανάλογη δραστηριότητα με αυτή στο στέκι της πλ. Γεωργίου υπήρξε και στο εκλογικό κέντρο της οδού Γούναρη 48, προσφορά συντρόφου πρώην ψηφοφόρου του ΚΚΕ, που τώρα με τον τρόπο του στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα από το πρωί, με ρυθμό ανά δύο λεπτά της ώρας «παρέλασαν» από εκλογικό στέκι της πλ. Γεωργίου φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονταν για να ενημερωθούν που ψηφίζουν, να παραλάβουν ψηφοδέλτια ή ακόμη και να εκφράσουν την ελπίδα τους για το καλό αποτέλεσμα που αναμένουν αύριο μετά το κλείσιμο της κάλπης.
Από το στέκι πέρασαν για να δώσουν «παρών» και να επιβεβαιώσουν το  περιρρέον θετικό κλίμα που συνέλεξαν κατά τις περιοδείες τους υποψήφιοι, όπως η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου, η καθηγήτρια Μαρία Αντύπα, ο γραμματέας του ΣΥΝ Κ. Σπαρτινός, ο ακτινολόγος Βασ. Χατζηλάμπρου, ο λογιστής Γιάννης Γκόβας, ο δικηγόρος Χρήστος Λιαρομμάτης και άλλοι.
Στο μεταξύ στα γραφεία του ΣΥΝ, στο άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, δύο ομάδες δούλευαν για την υποστήριξη της εκλογικής διαδικασίας, από το Νομικό Τμήμα και την επιτήρηση των αποτελεσμάτων από τους εκλογικούς αντιπροσώπους του σχήματος.  Μία ακόμη ομάδα ασχολείτο με την ετοιμασία του Γραφείου Τύπου και με την συμμετοχή στελεχών του σχήματος στα πάνελ των συζητήσεων στα ΜΜΕ.
Και πάλι το βάρος της διατήρησης του στεκιού ανέλαβε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ όλη την εβδομάδα. 

Ο Γιάννης Λύχρος, ψυχή του Γραφελιου Τύπου.
Ο Σταύρος Γούτσος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο μέσον η υποψήφια Μαρία Κανελλοπούλου.



Η προσέλευση ψηφοφόρων συνεχίζονταν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς