Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου βουλευτές Αχαΐας


Φωτογραφία Αρχείου από το βράδυ των νικηφόρων εκλογών.

Σήμερα είναι καλεσμένοι στην Κ.Ο του σχήματος – Δύο ακόμη μέλη της ΚΟΕ εκλέχτηκαν 

Κάποιοι συνδειπνούντες της πρώην ΠΑΣΟΚικής τράπεζας ολοφύρονται από τη Δευτέρατων εκλογών, μέσω των ΜΜΕ όπου δημοσιογραφούν, ότι στην Αχαΐα που ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε το ποσοστό του 21,81% και  41.115 χιλ. ψήφους ερχόμενος πρώτος και λαμβάνοντας 2 έδρες, κάτι που προκάλεσε αίσθηση καθώς έστειλε στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ, μέσα στο πράσινο κάστρο του, όπου πήρε μόλις  14,11% και 26.590 ψήφους, έχει σκοπό να «ρίξει» τον Βασ. Χατζηλάμπρου από την ΚΟΕ και να κρατήσει την έδρα ο Αλ. Τσίπρας. Έτσι ώστε Τσίπρας και Μαρία Κανελλοπούλου, από τον ΣΥΝ, να εκπροσωπούν τον νομό! Ακόμη ξεθαρρεύοντας κατηγορούν τον κακό ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει το καλό της χώρας, δηλαδή να κάνει συγκυβέρνηση με τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατέστρεψαν τον έλληνα πολίτη χάριν των δανειστών. Ο στόχος είναι προφανής και ο ΣΥΡΙΖΑ θα δεχτεί αρκετές τέτοιες ραφιναρισμένες συνεχείς επιθέσεις. Ο ίδιος ο Βασ. Χατζηλάμπρου, στον οποίο έχει τεθεί η διαρροή τέτοιων πληροφοριών απάντησε στο blog ότι:
Μαρία Κανελλοπούλου.
Βασ. Χατζηλάμπρου.

«και προεκλογικά τα ίδια έλεγαν, όμως αυτά δεν ισχύουν κι ούτε σοβαρά είναι. Η απάντηση θα δοθεί αύριο (σ.σ. σήμερα στις 8 μ.μ.) όπου καλούμαστε στην σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ».

Είναι προφανές ότι ο Αλ. Τσίπρας θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Αθηνών και η Αχαΐα θα είναι με δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε ο Αλ. Τσίπρας είχε προσωπικό στοίχημα με την παρουσία του στην Αχαΐα να καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ συντριπτικό χτύπημα κατά του τέως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα σε δελτίο Τύπου της ΚΟΕ, αναφέρονται τα παρακάτω:   
«Ο λαός έδειξε και στις εκλογές τη δύναμη και το ριζοσπαστισμό του, σαρώνοντας τις μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, προκαλώντας σεισμό στο πολιτικό σύστημα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ανατροπής στην Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που εξέφρασε τη θέληση για την ανατροπή του τροϊκανού καθεστώτος και τη διέξοδο της χώρας.
Τρία μέλη της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας, οι σύντροφοι Βασίλης Χατζηλάμπρου (Αχαΐα), Βασίλης Κυριακάκης (Φθιώτιδα) και Δημήτρης Κοδέλας (Αργολίδα), εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Οι τρεις βουλευτές τίθενται στην υπηρεσία του μαζικού λαϊκού κινήματος που συγκλονίζει τη χώρα. Θα συνεχίσουν να βρίσκονται στους δρόμους, τις πλατείες, τις διαδηλώσεις, πάντα δίπλα στο δοκιμαζόμενο λαό. Θα αγωνιστούν με το ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των μνημονίων της χρεοκοπίας και των δανειακών συμβάσεων της υποτέλειας.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Πάνω στα συντρίμμια του πολιτικού συστήματος της νέας κατοχής, να χτίσουμε την πραγματική Δημοκρατία».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς