Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Αφού δεν φεύγει από την ηγεσία του βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα!


Αυτό το παλιόπαιδο, ο αδελφός μου, πάλι μου τα έκανε μούσκεμα!

 Επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου αναμένεται να κάψουν τον αδελφό Γιώργο. – Καλογερικές οι ενατενίσεις και του Μίμη Ανδρουλάκη

Στα χέρια επιχειρηματιών και εκδοτών βρίσκονται φάκελοι με επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου, μαθαίνουμε από διάφορες πηγές. 
Μεγάλα βάσανα στις φυλές του ΠΑΣΟΚ. Ο Χρυσοχοΐδης βγήκε πρώτος να πάρει θέσει στο αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας την καταστροφική πολιτική του Γιώργου, που δεν μπορεί να ηγηθεί πλέον κόμματος ούτε σε αποικία, όπως η Ελλάδα. Ο Γιώργος, που κυβέρνησε υπέροχα και σωτήρια την πατρίδα και θυσιάστηκε για την εθνική ενότητα, δεν φεύγει, διότι, αν φύγει, όπως είπε, θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ.
Ο Πρωτόπαπας, που έβαλε κατά του Χρυσοχοΐδη μετά τις δηλώσεις Γιώργου, βγήκε και ζήτησε το ταχύτερο δυνατόν να στηθούν οι κάλπες τις διαδοχής, ενώ ο Μόσιαλος, που τη μια μέρα ζήτησε κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι τον Σεπτέμβριο, την επομένη έδωσε παράταση μέχρι το τέλος του 2013! Αυτός στο τέλος θα καταργήσει και τις εκλογές!
Τα σχέδια των υπομονετικών δελφίνων σύντομα θα αναθεωρηθούν, καθώς κανείς δεν έχει διάθεση να πάνε στις εκλογές με τον Γιώργο και να τερματίσουν τέταρτοι! Τώρα αρχίζει ο πόλεμος.
Ήδη διαρρέεται ότι στα χέρια επιχειρηματιών και εκδοτών βρίσκονται φάκελοι με επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αντίγραφα των φακέλων βρίσκονται και στα χέρια υπουργών της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με ανθρώπους οι οποίοι έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο των συγκεκριμένων φακέλων, το περιεχόμενο είναι «καυτό» και δημιουργεί τεράστια ερωτήματα, όχι μόνο για τις δραστηριότητες του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και για τη σκοπιμότητα κάποιων κυβερνητικών αποφάσεων.

Ο Μπένι ο αμόλυντος
 
Γιατί μια τράπεζα, της οποίας ο ισχυρότερος μέτοχος έχει 4%, μπλοκάρει το δάνειο προς την "Ελευθεροτυπία" υπέρ των ανταγωνιστών της; Αυτό ρώτησε ο Απόστολος Κακλαμάνης και εκνευρίστηκε ο κ. Βενιζέλος, που δήλωσε με στόμφο ότι αυτός δεν κάνει ρουσφέτια και παρανομίες! Π¨αει μας τελείωσε. Η παρανομία και ο εκ των υστέρων νόμος αυτοαπαλλαγής που έκανε με την Proton Bank, του Λαυρεντιάδη, ήταν η τελευταία. Άλλωστε η πορεία προς την πρωθυπουργία έχει υποχρεώσεις.
«Όταν πέφτει το μοναστήρι σκορπούν οι καλογήροι», είπε ο Μ. Ανδρουλάκης, περιγράφοντας την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ. Έχει σημασία εάν το προλάλησε ο Χαρίλαος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς