Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πάτρα: Να αρνηθούμε την πληρωμή στο χαράτσι στη ΔΕΗ

Χωρίς λεζάντα.

Λαϊκή συνέλευση αύριο  Σάββατο στον Παμμικρασιατικό


ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ εξέδωσε ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών & Περιχώρων καλεί τους Πατρινούς να μην πληρώσουν τα χαράτσια της Εφορίας και της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ
- Μας σπρώχνουν στην ανεργία, στη φτώχεια, στην απόγνωση.
- Η κυβέρνηση αφού πετσόκοψε μισθούς και συντάξεις μας οδήγησε στη πανούκλα της ανεργίας. Με ψέμματα, απειλές και εκβιασμούς μας φορτώνει νέα χαράτσια στη ΔΕΗ. Σχεδιάζει επίσης μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στο εισόδημα μας το 2012.
- ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ
- Η νέα συγκυβέρνηση των κομμάτων της πλουτοκρατίας που με εντολή του μεγάλου κεφάλαιου σχηματίζεται, αποτελεί νέο, ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ, ενάντια στα δικαιώματα και το εισόδημα της λαϊκής οικογένειας.
- Επιδιώκουν την υποταγή και τον αποπροσανατολισμό του οργανωμένου μαζικού κινήματος που τους αμφισβητεί την εξουσία. Θέλουν την καταστροφή της ζωής μας.
- Εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των μονοπωλίων, ντόπιων και ξένων, στις σύχγρονες συνθήκες, για να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες και να προετοιμάσουν το έδαφος για αύξηση της κερδοφορίας τους όταν και εάν ξεπεραστεί η κρίση τους.
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!
- Όλη η συνοικία στο πόδι, μαζικά και οργανωμένα να ακουστεί η φωνή της ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στη ΔΕΗ και της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ σε κάθε προσπάθεια εκβιασμού και διακοπής του ρεύματος.
- ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
- ΚΑΤΩ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.
-ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ από την λυκοσυμμαχία της Ε.Ε. με μονομερή διαγραφή του χρέους.
- ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στο δρόμο ανάπτυξης της χώρας υπέρ των εργαζομένων».


Μεσολόγγι: Αποκλείουν τη ΔΕΗ για τα χαράτσια

Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Περιοχής Μεσολογγίου οργανώνει  σήμερα Παρασκευή στις 10 π.μ. τον  αποκλεισμό των γραφείων της ΔΕΗ στο Μεσολόγγι.

«Για να συνεχίσουμε τον αγώνα για την μη καταβολή και την ακύρωση του χαρατσιού που επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών της. Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση δηλώνουμε ότι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να σταματήσει. Χρειάζεται ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής των μνημονίων.
-    Καλούμε όλους τους πολίτες να δυναμώσουν το κίνημα αντίστασης στη λεηλασία της ζωής μας.
-    Δημιουργούμε μηχανισμούς πολιτικής και νομικής υπεράσπισης όλων των δημοτών που έχουν αδυναμία να πληρώσουν το χαράτσι.
Να είμαστε όλοι εκεί.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ», αναφέρει η ανακοίνωση της Συντονιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς